2777
2789
عنوان

کادو روز مرد یا ولنتاین بدم بهش با این شرایط یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 36 پست
حالا این کادویی که خریدم و چیکار کنم☹☹☹ ولنتاین بهش بگم به نظرت یه کم خجالت بکشه

به نظرم دو تا شاخه رز بخر بعد بهش بده و تبریک بگو و بعدش بهش تیکه بنداز مثلا بگو کاش یکی هم بود مناسبتا به منم کادو میداد...دیگ اگر دیدی واکنش نداد وایسا تا ولنتاین ببین چکار میکنه.اگر براش مهم نبود کادو بهش نده نگه دار.کادوت چیه؟

واسه تغذیه‌ی مغز مریضشون همه قلبمو جوییدن!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

كادويي ك خريديو  يا پس بدع  يا هديه بده ب كسي ك لياقت دارع  يا بفروش تو ديوار  ...

خب پس من روز مرد تبریک نمیگم 

کادو رو هم تا ولن نگه میدارم اگه بهم نداد تو روش میگم چطور با گل نتونستی خوشحالم کنی من و باش الکی برام ارزش قائل میشم

.فقط بهش بگم که کادو برات خریده بودم یا نگم.میگم اینو بگم شاید خجالت بکشه

اصلا میدونی چیه خودم به درگ برا مامانش کیف خریدم مامانم دید.اما وقتی دست خالی برگشتم مامانم یکم ناراحت شد ولی هیچی نگفت بنده خدا...البته من خودم برا مامان خودمم خریده بودم.ولی وفتی من به مامان اون احترام گزاشتم مامان منم توقع داشت

تبريكم نگو  چرا ميخاي اينقدر خودتو ياد اوردي كني؟

درست عزیزم همین کارو حتما میکنم بهترین کار...

کادو رو ولنتاین به روش میارم که من برات ارزش و احترام قائل شدم اما تو اصلا.

به نظرم دو تا شاخه رز بخر بعد بهش بده و تبریک بگو و بعدش بهش تیکه بنداز مثلا بگو کاش یکی هم بود مناس ...

مرسی عزیزم.کادوم ساعته...من هیچی تو دلم نیس تا حالا هیچی نخرید برام ولی من بازم مث احمقا رفتم براش ساعت خریدم 

روز زن رفتیم شام بیرون.اما چون هیچوقت کادو نمیده این روزو منم هیچی نگرفتم

انشالله خوشبخت باشی عزیزم.ولی من این مناسبتا برام مهم بود حتی وقتی اون نمیگرفت من میگفتم اشکال نداره اما انگار فکر کرده من دل ندارم و بلانسبت خرم

کاش میتونستی جدا شی تا دیر نشده معلومه ازون دوماد هاست که توقع داره پدرزنش خرجیشو بده

عزیزم من از این جداشم یکی دیگه شاید بدتر باشه.شاید هم دیگه کسی پیدا نشه 

کاش میتونستی جدا شی تا دیر نشده معلومه ازون دوماد هاست که توقع داره پدرزنش خرجیشو بده

اون روز زن تبریک نگفت حالا من روز مرد و تبریک خشک و خالی بدون کادو بگم یانه عزیزم

انشالله خوشبخت باشی عزیزم.ولی من این مناسبتا برام مهم بود حتی وقتی اون نمیگرفت من میگفتم اشکال نداره ...

ممنون گلم .تجربه ۱۰ ساله زندگیمه از خودت زیاد مایه نزار.میشه وظیفه.حیفی قدر خودتو بدون