2777
2789
عنوان

راهنمایی میخوام لطفا بیایین

54 بازدید | 7 پست

بچه ها من چند بار رابطم با مامانمو  با خاله کوچیکم درد و دل کردم  ۴۰ سالش میشه بیشتر از مامانم بد میگفت .بهم گفت مامانم از جوونیاش هم اینطوری بداخلاق بود میگفت مادرم بزرگم از دستش خسته بود همش میرفت اتاق گریه میکرد مامانم .بعد من یه روز تو دعوت با مامانم اومدم اینارو بهش گفتم که اره تو از قبل اینطوری بودی خاهرت میگفت بعد این مامان من میگه میخوای رابطمونو بد بکنی .الان ازین بحث ما چند وقته میگذره امروز اومده میگه خالت میگه دروغ میگه من همچین حرفی بهش نزدم .بچه ها الان من چیکار کنم چرا میخوام منو بد کنن و دروغ گو کنن بدم میاد از همشون .میخواستم حرفای خالمو به مامان نگم ولی از یه طرفم عصبی بودم از یه طرف خواستم بدونه چه خواهر دورویی داره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا 

خاله ات به مامانت حسودی می‌کنه 

خاله ات میخواد رابطه شما دوتا رو خراب کنه 

مادرت هرچقدر هم بد ولی بیشتر دوستت داره 

مادرت اگه باهات دعوا کنه هم باز خوبن رو میخواد اما هاله ات برعکسه فقط میخواد خودش رو خوب نشون بده 

رابطه تو مادرت برای خاله ات مهم نیست 

دوست اول و آخرت مادرته ،ولی خاله ات اگه دوست هم باشه دوستش خاله خرسه است حتما بلد نیست چجوری دوستی کنه 

خاله ی دلسوز هرگز از مادر یه نفر بد نمیگه پیش بچه اش اگه هم مادره بد باشه حداقل از گذشته مادره بد نمیگه 

اگه هم بد گفت زیرش نمیزنه.

پس خرفهات رو به خاله نگو از مادرت پیش خاله ات هرگز بد نگو چون یه جا از دوتا تون سو استفاده می‌کنه به کمک حرفهایی که از خودت شنیده 

بعضی خاله ها دشمن ترینن بعضیهاشون دوست اما ممکنه مادون باشن،خاله ای که عاقل و دوست باشه کم هست

هیچ پیامی نده فقط همین که شناختیش و دستش رو شد کافیه دیگه رازهات رو بهش نگو یه مشاور امین پیدا کن درد و دلهات رو بهش بگو حتما درست راهنماییت می‌کنه جوری که نه سیخ بسوزه نه کباب ،کاره خاله اتون هم سیخ رو سوزنده هم کباب رو هر دونفر ضرر کردید،

احتمالا  خاله ات به مامانت حسودی می‌کنه  خاله ات میخواد رابطه شما دوتا رو خراب کنه  ...

اره خیلی نادونه خسته شدم. جالبیش اینه واسه بچه هاش خیلی عاقله واسه ماها نادونه. مثلا لیسانس هم داره .ممنونم عزیزم 🥲ولی با مامانم زیاد دعوا میکنیم نمیدونم علتش چیه اصلا روحیاتمون بهم نمیخوره .منم چون خاهر ندارم با خالم حرف میزدم .😔 

هیچ پیامی نده فقط همین که شناختیش و دستش رو شد کافیه دیگه رازهات رو بهش نگو یه مشاور امین پیدا کن در ...

مرسی بخاطر راهنماییت مهربون .اره راست میگی باید یه مشاور پیدا کنم 🙏🏻🥲

مامان منم فرشته است اما روحیاتمون به هم نمیخوره منم با خاله ام درد و دل میکردم که مامانم هرچی میگم برعکس انجام میده یا کار خودشو می‌کنه و دیدم خاله ام اکثرا راهنمایی میکرد اما دیدم کم کم داره بد مامانم ررو میگه بهم برخورد دیدم درست نیست جلوی یه دختر از مادرش بد بگن و اونم همراهی کنه اره مامان من ایرادهایی داره که من نباید بذارم دیگران ازش سو استفاده کنن هر آدمی ایرادی داره دیگه،دیدم مریض بشم نیاز به کمک داشته باشم زایمان خرید دکتر تنها کسی که بی بهونه همراهیم می‌کنه مادرمه ایرادهای هم داره که باعث اختلافمون میشه اما بین خودمون راحت تره حل کردنش زودتر فراموش می‌کنیم اما خاله ام به غلیظی خاله شما هم نیست اما دیدم یه جاهایی از حرفهای من در موارد دیگه داشت سو استفاده میکرد که اره تو هم گفتی مامانت فلانه فلان میگه منم همینو میگم بهش گوش نمی‌ده در حالیکه اون حرف من کجا و این توقع بی‌جای خاله ام کجا. !!