2777
2789
عنوان

زندگیم خیلی افتضاحه نمیدونم چیکارباید کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 960 بازدید | 44 پست
یه اتاق بخوای تو شهر ما اجاره کنی ۲۰میلیون ماهی ۳تومنه من حکل حقوق با پاداش فوقش ۴تومن بشه

خوب خودت یکاری کن واسه آروم کردن اوضاع خونه ،،،یسری آیات قرآن هست بخون بگرد تو اینترنت یا کتاب ،واسه اینکه باهم مهربون باشید ،،،خودت مهربون باش با مامان بابات اگر اونا عصبانین تو خوب باش مهربون باش ،هدیه بخر براشون ،،جوراب باباتو بگیر ازش ببر بشور ،،،مامانتو بغل کن بوس کن از دستاش از پیشونیش بگو که خیلی دوسش داری ،،دستای باباتو بوس کن بگو چقدر دوسش داری ،،رفته رفته اوناهم نرم میشن تو نامید نشو اگر بی محبتی دیدی ،,,جوابشونو نده یکی بدو نکن باهاشون ،،به مادرت کمک کن ،،

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اگه میتونی یکم از کارت کم کن 

توقع مهر محبتی که از دیگران داری رو خودت در حق خودت انجام بده

برای حال خوبت خرج کن مثلا باشگاه برو یا لباس موردعلاقت رو بخر

به خودت سخت نگیر 

« اگر زندگانی روزانه‌ی شما در نظرتان حقیر می‌نماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچ‌چیز و هیچ‌جا ناچیز و سرسری نیست.»
مرسی مهربونم ک امید میدی انشالله 😍😘

فداتشم

من ب معجزه اعتقاد دارم

تو یه سرایطی بودم که اون چیزی، که میخاستم کاملا غیر ممکن بود بعد مدتها توکل ب خدا و...  معجزه شد  اصن شوک زده شدم  

ایمانتو از دست نده فقط ♡

خیلی دوست دارم این کار انجام بدم اما فعلا نمیشه

از کم شروع کن عزیزم

حتی شده چند دقیقه 

اگه به این نتیجه برسی که تو خودت برای خودت کافی هستی و از درون غنی بشی زندگیت عوض میشه 

یه تمرین خوب که خودم باهاش نتایج خیلی خوبی گرفتم

چند دقیقه تو اینه به خودت نگاه کن و از خودت تعریف کن و بگو چقدر دوسش داری و ازش ممنونی که از سختی ها عبور کرده 

« اگر زندگانی روزانه‌ی شما در نظرتان حقیر می‌نماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچ‌چیز و هیچ‌جا ناچیز و سرسری نیست.»