2777
2789
عنوان

لیزر برای واریس پا

632 بازدید | 10 پست

سلام 

دوستان تا حالا کسی برای واریس پاهاش لیزر انجام داده که نتیجه بخش بوده باشه یا راهکارهای دیگه ای برای درمانش میدونید

دکتر خوب توی تهران هم اگه کسی میشناسه معرفی کنه ممنون میشم

مشکل منم هس ولی کمه فعلا

بیمارستان رازی تهران لیزر واریس داره 

رفتم گفته اگه رنگ رگها آبی رنگ باشه جواب میده

ولی تمام وقتاش پر بود 

مرکز معتبر دیگه میخام توی تهران

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من برای واریس پاهام به دکتر یوسف روحانی منش مراجعه کردم خدارو شکر فعلا با دارو کمتر شده راضی بودم شم ...

ببخشید چه درمانی براتون استفاده کردن 

یعنی میخام بدونم اگه لیزر تشخیص بدن همونجا خودشون انجام میدن یا نه

سلام عزیزم مادرت هنوزاز سی پپ استفاده میکنه.مشکل مادرت ازچی بوده.مادره من بی پپ استفاده میکنه یه هفت ...

سلام عزیزم

انشاالله حال مادر زود خوب بشه

مادر من عضلات گردنش شل شده وهمینطور چاق عست برای همین از جوانی توی خواب خروپف میکردتا اینکه حدود ۸سال پیش ریدیم خیلی بیشتر شده وحتی نفسش توی خواب کلا میگرفت ورنگش عوض میشد از خواب میپرید این کار چندین بار توی یه شب اتفاق میافتاد وکلا روز بعد هم بخاطر خواب بد شب وهمینطور تنفس ضعیف شب دچار کسلی وخواب الودگی بود

دکتر برای ما سی پپ همراه نوشت ما دستگاه رو خریدیم وخونه بردیم ومامان فقط شب ها موقع خواب ماسکش رو روی صورت میزاره ومیخابه وحتی نسافرت هم میره همراهش میبره

خدا روشکر بعد از خرید دستگاه کلی از مشکلاتش بر طرف شد وکیفیت زندگیش خیلی بهتر شد

سلام عزیزم انشاالله حال مادر زود خوب بشه مادر من عضلات گردنش شل شده وهمینطور چاق عست برای همین از ...

دقیقامادرمن هم حالتهای مادره تراداشت امادرجه بیشتر.براهمین دکتربی پپ که ازسی پپ قوی تره براش تجویزکرد.مادرم شبهاتوی خواب شکمش بدجوربالاپایین میزفت سیاه سده بودوزنش رفته بودبالا کمی فراموش کارشده بود.بعدتجویزدستگاه حالش خوب شد۸سال پیش بود ازشانس بدمادکترش که بهترین دکتربودکرناگرفت وشهیدسلامت شددکتربعدی الکی سی پپ نوشت که یکساله مادرم میزنه براس ضعیفه ولی دکترمیگفت همین خوبه.بخدایکساله همش مادرم بستری میسه حالاگفته دوباره بی پپ استفاده کنه.مادرم انروزکمی بهترشده.چندتالوله بهش وصله.خدامادرانمان راخوب کندمحتاج بستری نشن.ممنونم که جوابم رادادی