واس ششمین بار 🙈دیگه داشتم ناامید میشدم ولی دیروز با ماشین شوهرخواهرم رفتیم تمرین افسره هم این سری مهربون شده بود فقط پارک ساده و دوفرمونه خواس اون سری دوبل خواست ک خراب کردم ولی امروز خداروشکر خوب بودم😍
پسرم (امیرحسینم)تمام زندگیمه دلم میخواد براش مادر خوبی باشم هدفدار باشم تا اونم تو زندگیش هدفهای خوبی داشته باشه انشالله🙏🌹
خوشحالم که اینجام و میتونم با آدمای زیادی در ارتباط باشم😊 .. دنیا جای قشنگ تری میشه اگر به آدما صرف نظر از اعتقاد و طرزفکرشون احترام بذاریم👌 قراره یه کالیمبانواز حرفه ای بشم😍🎼عاشق همسرمم💕 علاقمند به روانشناسی، نجوم، و چیزای عجیب غریب و هیجان انگیز😁
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من میگفتم سخت نیس ولی تو امتحان مشخص میشه😀بستگی داره به اینکه استرسی نباشی و تمرکز و حواس جمع باشی من یبار تزدیک بود قبولم کنه افسر ک یهو استرس شدید بم غالب شد و خاموش کردم
پسرم (امیرحسینم)تمام زندگیمه دلم میخواد براش مادر خوبی باشم هدفدار باشم تا اونم تو زندگیش هدفهای خوبی داشته باشه انشالله🙏🌹
من میگفتم سخت نیس ولی تو امتحان مشخص میشه😀بستگی داره به اینکه استرسی نباشی و تمرکز و حواس جمع باشی ...
وای منم بشدت استرسی ام😑😑
توروخدا یبار بهم بگو کلاچ دقیقاااا چیکارمیکنه
خوشحالم که اینجام و میتونم با آدمای زیادی در ارتباط باشم😊 .. دنیا جای قشنگ تری میشه اگر به آدما صرف نظر از اعتقاد و طرزفکرشون احترام بذاریم👌 قراره یه کالیمبانواز حرفه ای بشم😍🎼عاشق همسرمم💕 علاقمند به روانشناسی، نجوم، و چیزای عجیب غریب و هیجان انگیز😁