2777
2789

واس ششمین بار 🙈دیگه داشتم ناامید میشدم ولی دیروز با ماشین شوهرخواهرم رفتیم تمرین افسره هم این سری مهربون شده بود فقط پارک ساده و دوفرمونه خواس اون سری دوبل خواست ک خراب کردم ولی امروز خداروشکر خوب بودم😍

پسرم (امیرحسینم)تمام زندگیمه دلم میخواد براش مادر خوبی باشم هدفدار باشم تا اونم تو زندگیش هدفهای خوبی داشته باشه انشالله🙏🌹

عزیزم منم تصمیم دارم برم گواهینامه بگیرم

چقد هزینه داشته برات کلا؟ 

سخته؟ 

خوشحالم که اینجام و میتونم با آدمای زیادی در ارتباط باشم😊 .. دنیا جای قشنگ تری میشه اگر به آدما صرف نظر از اعتقاد و طرزفکرشون احترام بذاریم👌   قراره یه کالیمبانواز حرفه ای بشم😍🎼عاشق همسرمم💕   علاقمند به روانشناسی، نجوم، و چیزای عجیب غریب و هیجان انگیز😁

انشالله ب سلامتی و دل خوش رانندگی کنی

ی ماشین خوشگلم بخری

عزیزم توصیت چیه واسه من ک خیلی میترسم از رانندگی ولی عاشقشم

چیکار کردی ترست ریخت

پیش افسر و اینا

دخترم زندگیمه♥🌈 دکتر انوشه راست میگه که :"گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی"با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروزم هوا بارونی و صبح بارون شدید داشتیم ولی گفتم هرطور شده برم ...خواستم شمام تو خوشحالیم شریک باشید😅😍

پسرم (امیرحسینم)تمام زندگیمه دلم میخواد براش مادر خوبی باشم هدفدار باشم تا اونم تو زندگیش هدفهای خوبی داشته باشه انشالله🙏🌹
عزیزم منم تصمیم دارم برم گواهینامه بگیرم چقد هزینه داشته برات کلا؟  سخته؟

کلا با اون چند جلسه که بعد رد شدن برام مینوشتن و خودمم دوسه بار آزاد گرفتم تقریبا ۲و۵۰۰ شایدم بیشتر

عزیزم منم تصمیم دارم برم گواهینامه بگیرم چقد هزینه داشته برات کلا؟  سخته؟

من میگفتم سخت نیس ولی تو امتحان مشخص میشه😀بستگی داره به اینکه استرسی نباشی و تمرکز و حواس جمع باشی من یبار تزدیک بود قبولم کنه افسر ک یهو استرس شدید بم غالب شد و خاموش کردم

من میگفتم سخت نیس ولی تو امتحان مشخص میشه😀بستگی داره به اینکه استرسی نباشی و تمرکز و حواس جمع باشی ...

وای منم بشدت استرسی ام😑😑

توروخدا یبار بهم بگو کلاچ دقیقاااا  چیکارمیکنه

خوشحالم که اینجام و میتونم با آدمای زیادی در ارتباط باشم😊 .. دنیا جای قشنگ تری میشه اگر به آدما صرف نظر از اعتقاد و طرزفکرشون احترام بذاریم👌   قراره یه کالیمبانواز حرفه ای بشم😍🎼عاشق همسرمم💕   علاقمند به روانشناسی، نجوم، و چیزای عجیب غریب و هیجان انگیز😁
انشالله ب سلامتی و دل خوش رانندگی کنی ی ماشین خوشگلم بخری عزیزم توصیت چیه واسه من ک خیلی میترسم از ...

ممنون عزیزم انشالله

فقط تمرین عزیزم ایقد تمرین کن ک دیگه عادت کنی ترس نداره گلم وقتی با مربی آموزشگاه باشی که دیگه خطری باشه خودشون کنترل میکنن ولی شمام یاد میگیری کم کم 

وای منم بشدت استرسی ام😑😑 توروخدا یبار بهم بگو کلاچ دقیقاااا  چیکارمیکنه

عزیزم😅عیب نداره ابنم رد میکنی انشالله

کلاچ والا چیزی که من میدونم اینکه کلاچ قلب ماشینه و خیلی باید بش مسلط بشی 

موقه حرکت کلاچ و گاز

موقع ایست کامل کلاج و ترمز

دنده بخوای عوض کنی  اول کلاچ  تا ته بگیری

وقتی از دست انداز بخوای رد بشی

تو پارک دوبل نیم کلاچ