2777
2789
عنوان

برنامه تلویریون

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 22 پست
این برنامه ها رو چطور باید تهیه کنیم که قانونی باشه؟ نمی خوام دانلود کنم

قانونی تو همه سایت ها هست 

میزنی روی دانلود قانونی فک کنم دونه ای ۲۰هزار تومنه 

پولشو آنلاین پرداخت میکنی میخری بعد میتونی دانلود کنی اگه بلد نیستی برو سی دی فروشی برات قانونی بخره 

راه قانونی فقط اینه و اینکه میتونی از سی دی فروشی ها بپرسی اگه سی دی دارن ازشون بخری 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون الان تنوع و حق انتخاب زیاده طبیعتا برنامه های تلویزیونی براتون کسل کننده بنظر میاد ولی ما که زمان جنگو حس کردیم حتی برنامه های خیلی کسل کننده تر ازاین برنامه هارو با اشتیاق نگاه میکردیم حدود ۴و۵ بعد ازظهر قبل از شروع برنامه ها یادمه افراد گمشده رو نشون میداد مااونو هم نگاه میکردیم ساعت ۱۱ و۱۲ هم معمولا برنامه ها تموم میشد میشستیم برفکارو تماشا میکردیم میگفتیم شاید بازم چیزی پخش کنن ما جا بمونیم الانم کافیه سریال یا فیلم مورد علاقتونو دانلود کنین وزمان مناسبش تماشا کنید