2777
2789
عنوان

مبارکه....

274 بازدید | 6 پست

🔺روز مرد پیشاپیش مبارک ❤️

🔹سلامتی مرد زندگیم= آقامونو میگم🤗😍

🔸وقتی من صداش میکنم نمیگه هان یا بله، داد میزنه میگه بگو خانووومم جووونم عشقم😊😍

🔹وقتی باهاش قهر میکنم، اون قهر نمیکنه، میاد لپمو میکشه میگه حق با منه ها نیم وجبی اما آشتی نفسمم عمررمممم😉😍

🔸وقتی میگم نسبت بهم بی محلی، نمیگه آره تو اینجوری فکر میکنی، میگه ببخشید اگه کوتاهی کردم🙏😍

🔹وقت و بی وقت بهم مسیج میزنه، میگه ببین من به فکرتم، عروسک قشنگه خودم😘😍

🔸وقتی میبینه ناراحتم، بیخیال از ناراحتیم نمیگذره، میاد اونقدر قلقلکم میده تا بخندم، میگه نبینم خانومم غمگین باشه😄😍

🔹وقتی بهش میگم دلم خیلی گرفته، نمیگه پاشو برو بیرون یه دور بزن، ميگه زود پاشو بپوش ببرمت جایی که دل پرنسسم وا شه👸🏻😍

🔸وقتى ميگم نه حوصله ندارم، نميگه باشه هرجور خودت ميدونى. ميشينه تا صبح قربون صدقم ميره و از نقشه هامون ميگه، جورى که بی حوصلگیم یادم بره💏😍

🔹خبببببببببب، یه صلوات ختم کنید تا بقیه خوابم رو براتون بگم😂

🔻پیشاپیش روز همچین مردی که هنوز از مادرش زاییده نشده 

https://telegram.me/joinchat/AAAAAD69VVvt-lX1dy9dnw

بیدار شو دیگ خیلی خوش گذشت تو خوابت 😂

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.