2777
2789
عنوان

مبارکه....

220 بازدید | 6 پست

🔺روز مرد پیشاپیش مبارک ❤️

🔹سلامتی مرد زندگیم= آقامونو میگم🤗😍

🔸وقتی من صداش میکنم نمیگه هان یا بله، داد میزنه میگه بگو خانووومم جووونم عشقم😊😍

🔹وقتی باهاش قهر میکنم، اون قهر نمیکنه، میاد لپمو میکشه میگه حق با منه ها نیم وجبی اما آشتی نفسمم عمررمممم😉😍

🔸وقتی میگم نسبت بهم بی محلی، نمیگه آره تو اینجوری فکر میکنی، میگه ببخشید اگه کوتاهی کردم🙏😍

🔹وقت و بی وقت بهم مسیج میزنه، میگه ببین من به فکرتم، عروسک قشنگه خودم😘😍

🔸وقتی میبینه ناراحتم، بیخیال از ناراحتیم نمیگذره، میاد اونقدر قلقلکم میده تا بخندم، میگه نبینم خانومم غمگین باشه😄😍

🔹وقتی بهش میگم دلم خیلی گرفته، نمیگه پاشو برو بیرون یه دور بزن، ميگه زود پاشو بپوش ببرمت جایی که دل پرنسسم وا شه👸🏻😍

🔸وقتى ميگم نه حوصله ندارم، نميگه باشه هرجور خودت ميدونى. ميشينه تا صبح قربون صدقم ميره و از نقشه هامون ميگه، جورى که بی حوصلگیم یادم بره💏😍

🔹خبببببببببب، یه صلوات ختم کنید تا بقیه خوابم رو براتون بگم😂

🔻پیشاپیش روز همچین مردی که هنوز از مادرش زاییده نشده 

https://telegram.me/joinchat/AAAAAD69VVvt-lX1dy9dnw

بیدار شو دیگ خیلی خوش گذشت تو خوابت 😂

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.