2777
2789
عنوان

دوس دارم به شوهرم فحش مادر بدم که بزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1020 بازدید | 99 پست
باید داد باور کنننن من سر همینا با دوستم بحثم شد

دقیقا جوابشونو نمیدی هرچی لایق خانوادشونه بار ما میکنن چندتا کاربر دیگم میان آخر تاپیکو نگاه میکنن فکر میکنن ما مقصریم

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐😐😐عجببب

یبار من کار خیلی اشتباهی کرده بودم خودمم اومدم به نامزدم گفتم خیلی داغون بود کارم جلو مادرش و برادرش داد زد سرم هنوز که هنوزه وقتی یادم میاد بغض میکنم 

حس میکنم خوردم کرده

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

😐😐😐عجبببیبار من کار خیلی اشتباهی کرده بودم خودمم اومدم به نامزدم گفتم خیلی داغون بود کارم جلو ماد ...

ناراحتی داره واقعا؟اتفاقا جلوی خانواده شوهر خیلی خوبه خالم یه بار جلو خانواده سوهرش دعوا کرد بعدا مادرشوهره هی میبوسیدش هواشو داشتن