2777
2789

فک میکنم واکنش بدن ها با هم متفاوت باشه. اما اگه پیش جراح خوب انجام بدی قطعا خیلی زودتر و راحت تر دوره نقاهتت طی میشه. جراحی زیبایی خیلی حساسه اصلا نباید ریسک کنی. فقط بین جراح های فوق تخصص پلاستیک تحقیق کن. من تهران یه دکتر خیلی خوب سراغ دارم که کارش حرف نداره. دکتر حمیدرضا مکارچیان. هم سایت داره هم اینستاگرام. میتونی نمونه کاراشو ببینی

فک میکنم واکنش بدن ها با هم متفاوت باشه. اما اگه پیش جراح خوب انجام بدی قطعا خیلی زودتر و راحت تر دو ...

اره بستگی به شرایط جسمی خودت داره. بعضیا زخم بدنشون دیر خوب میشه و حساسن. بعضیا هم میبنی سر چند روز ورمش خوابیده و هیچ مشکلی نداره...

خواهر دوست من رفته بود پیش دکتر سروش کافی زود خوب شد. کلا دکتر خیلی رویه درمان واسش  مهمه...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره شرایط فیزیکی هر بدنی متفاوته اما خب مهارت دکتر هم شرطه بالاخره اینکه انتخاب کنی کجا و پیش کی جراحی رو انجام بدی خیلی شرطه! نظر منم اینکه خیلی تحقیق کن بعد جراحی رو انجام بده من خانم دکتر افسانه ثنایی رو میشناسم هم سایت داره هم اینستاگرام. میتونی نمونه کاراشو ببینی

من قبلا هم خانم دکتر ثنایی رو معرفی کردم ایشون خیلی دکتر ماهر و با تجربه‌ای هستند اصلا تکنیکی که توی جراحی کوچک کردن سینه دارند توی هیچ کتاب پزشکی نیست فقط حاصل 22 سال تجربه ایه که دارند اونم اینطوریه که برای جراحی کوچک کردن سینه بجای پروتز از بافت خود سینه استفاده می‌کنه که اسم این تکنیک اتوپروتز هستش آدرسشون رو براتون میزارم یه مشاوره ازشون بگیرید: جردن، بالاتر از چهارراه جهان کودک، برج نگین، طبقه 3، واحد 301 - تلفن: ۰۹۳۷۱۷۴۴۹۳۷