2777
2789
عنوان

افسردگی بعد زایمان

49 بازدید | 4 پست

دو ماهه زایمان کردم همسرم اخلاقش عوض شده به خاطر دخالت های خواهر و مادرش تو هفته های اول باهاشون بحثم شد الان من رو مقصر میدونه و میگه تو از ادم به دوری قدرنشناسی باعث اختلاف شدی نمیخوام بحث دخالت هاشون رو باز کنم که چقدر تو کارهام فضولی می کردند الان حس دلتنگی و دلسردی و ناامیدی دارم،نمیدونم چکار کنم چند بار باهاش صحبت کردم بهتر شد ولی باز کم توجهی و بی محلی میکنه اصلا اینطوری نبود،نگین که از دل خانواده ش دربیار چون واقعا مقصر بودند دیشب بهم میگه من که عاشقت نیستم هر جا دوس داری برو دنبالتم نمیام بعدم بهم فحشای بد داد،اصلا باورم نمیشه چون خیلی دوستم داشت ،بگید چیکار کنم،خسته م ولی تحمل میکنم عاشق بچه مم،شب بیداری ها و .. هیچ کدوم اذیتم نمیکنه فقط تغییر رفتار شوهرم،فکر میکنم میدونه به خاطر بچه کوتاه میام اذیتم میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلاااام بچه ها
این پرسشنامه تحقیق دانشجویی دخترمه درمورد انتخاب و مصرف پوشک

ممنون میشم کمک کنید به پر کردنش
هم کمک به دانشجو هست هم اینکه استادش گفته قرعه کشی میکنن و جایزه میدن. شاید شانس زد و برنده شدیم.

اینم لینکش:

https://survey.porsline.ir/s/aNH3sWQv