2777
2789
عنوان

خوشگلاسیون قبل زایمان😍

1181 بازدید | 39 پست

سلام خانما. قبل زایمانتون چکارا کردین. خونه تکونی و رسیدگی به خودتون منظورمه😊من وسطای اسفند نی نیم میاد ولی نمیدونم از کجا خونه تکونی رو شروع کنم که کم کم تا اونموقع تموم شه

مهرناز هستم♥️پذیرفتم که ابر هستم و اگر خسته شدم حق دارم که ببارم... 🌧️⚡☔عاشق زندگیم هستم، خدایا شکرت که هستی و برایمان خدایی میکنی🌿

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط اومدم بگم مبارک باشه عزیزم انشالله صحیح و سالم به دنیا بیاد 

مچکرم😍

مهرناز هستم♥️پذیرفتم که ابر هستم و اگر خسته شدم حق دارم که ببارم... 🌧️⚡☔عاشق زندگیم هستم، خدایا شکرت که هستی و برایمان خدایی میکنی🌿

بسلامتی قشنگم، من خیلی بیفکر بودم الان که یادم میاد عصبی میشم قالیا رو در اوردم خودم شستم، کل خونه رو مرتب کردم 

خودم هم حسابی میکاپ کردم لباس قشنگام و پوشیدم وقتی رفتم اتاق عمل پرستا را گفتن چه بیمار خوشکلی تازه مارک ریملم هم پرسیدن ازم

خونه تکونی نکردم،قبل زایمان دوش گرفتم و موهام رو سشوار کشیدم،همین

من. خونه‌ تکونیم واجبه چون تو بارداریم خیلی نمیتونستم تمیز کنم. واسه خودمم فقط حالت موهامو عوض میکنم و سشوار و بافت

بسلامتی قشنگم، من خیلی بیفکر بودم الان که یادم میاد عصبی میشم قالیا رو در اوردم خودم شستم، کل خونه ر ...

وای عزیزم چه باحال😅😍ولی اشتباه کردی قالی شستی

از آشپزخونه چون خیلی چیزای ریز و پیز داره  فرش ها. رو هم بدید قالیشویی  الان بدید بهتره& ...

قالی هام خیلی تمیزه چون همین امسال عروسی گرفتیم. ولی اشپزخونه با اینکه کوچیکه تمیزی اساسی میخواد😪