2777
2789
عنوان

خوشگلاسیون قبل زایمان😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1181 بازدید | 39 پست
با این شکم میتونی گردگیری کنی ؟

زیاد سنگین نشدم😂شکمم خیلی بزرگ نیست

مهرناز هستم♥️پذیرفتم که ابر هستم و اگر خسته شدم حق دارم که ببارم... 🌧️⚡☔عاشق زندگیم هستم، خدایا شکرت که هستی و برایمان خدایی میکنی🌿

وای من حتی جاروبرقی مامانم میکشه خودم فقط غذامیپزم حموم میرم لباسامومرتب میکنم همین

منم اولش اینطوری بودم. همه کارا گردن شوهرم بود ولی الان نمیدونم چرا انقدر زرنگ و کاری شدم😂😑

مهرناز هستم♥️پذیرفتم که ابر هستم و اگر خسته شدم حق دارم که ببارم... 🌧️⚡☔عاشق زندگیم هستم، خدایا شکرت که هستی و برایمان خدایی میکنی🌿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم اولش اینطوری بودم. همه کارا گردن شوهرم بود ولی الان نمیدونم چرا انقدر زرنگ و کاری شدم😂😑

خب خداروشکرخاله منم مثل شمابوداخراش بچت پسره؟😁

خدایابرای داده ونداده ات شکر🥰💛🧡💚💜🤎🤍
خب خداروشکرخاله منم مثل شمابوداخراش بچت پسره؟😁

اره پسره. معمولا میگن دختر باعث بی‌حالی میشه ولی پسر برعکس

در کل زیاد فشار نیار مراقب بچه و خودت باش

ممنون😍

ببخشیدعزیزم بعداتاق عمل گیرنمیدن به ارایش من البته حالامرداده زایمانم ولی دوست دارم یه کوچولوارایش ک ...

نه به من که چیزی نگفتن تازه حال خوب میگیرن ازت و کلی تحویلت میگیرن

واسه من که اینطور بوده

منکه خونمو تروتمیزکردم اتاق نینی هم چیدم میخوام قبل زایمان حسابی گوشت و مرغ بخرمم بزارم یخچال و چیزای ک لازمه چون مهمون زیاد میاد خونمم و اینکه من. ی عکس بارداریم مونده میخوام قبل زایمان برم صورتمو وکس بندازم با بخورو ماسک صورت و اینکه کل  بدنم و حسابی شیو کنم و قبلش ی ارایش ملیح با بافت مووو و اینکه دوسدارم لاک هم داشته باشمم😘😘😘💋💋💋💋

میخوام اینو بدونی بدتو کسی نمیگیره جاتووو 🤫
منکه خونمو تروتمیزکردم اتاق نینی هم چیدم میخوام قبل زایمان حسابی گوشت و مرغ بخرمم بزارم یخچال و چیزا ...

خیلیم عالی😍😍منم باید فریزرو سرسامون بدم هرچی کم داره بخرم. پاکسازی صورت برم. و اپیلاسیون. موهامم کراتینه کنم