2777
2789
عنوان

خوشگلاسیون قبل زایمان😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1181 بازدید | 39 پست

بسلامتی انشالله

خودتو خسته نکن ازهمسرتم کمک بگیر

من کارخاصی نکردم

راستی چطوری تیکر و امضا میزارین؟ 

من ثبت کردم ولی نیومده ینیباید قبلش نینی یار تایید کنه؟

اژدهای کوچک پرسید:اگه بعضی‌ها از من یا کارهام خوش‌شون نیاد چی؟پاندای بزرگ گفت:«تو باید راه خودت رو بری.بهتره اون‌ها رو از دست بدی تا خودت رو.»    اقای قاضی:یه جا هست به اسم  وقتی  دیگه هیچی شادت نمیکنه؛ الان دقیقا همونجام.  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم نیمه اسفند نی نیم میاد ان شاء الله 😍😍

واسه خودم برنامه خاصی ندارم فقط حموم و اصلاح😅

ولی خونه رو دست کشیدم از ماه پیش کم کم شروع کردم و نزدیکای ماه دیگم دستمال جارو فقط لازم داره 

من بچه اولم اورژانسی دنیااومد هیچکاری نکرده بودم اصلا امادگی نداشتم .ولی واسه بچه دومم همه کار کردم مامانم اینااومدن کمکم خونه تکونی کردیم فرشهارو عوض کردم کلی لباس نو برا خودم خریده بودم از مانتو و شلوار بگیر تا لباس خونگی😂 که بعد دنیااومدن بچه یمدت نتونستم برم بازار با دوتا بچه .موهامم هایلایت کردم کلی هم ارایش کردم رفتم😁

من بچه اولم اورژانسی دنیااومد هیچکاری نکرده بودم اصلا امادگی نداشتم .ولی واسه بچه دومم همه کار کردم ...

وای خیلی حس و حال خوبیه مخصوصا که عید هم هست. 😍😍ولی نمیدونم از کجا شروع کنم 😪

مهرناز هستم♥️پذیرفتم که ابر هستم و اگر خسته شدم حق دارم که ببارم... 🌧️⚡☔عاشق زندگیم هستم، خدایا شکرت که هستی و برایمان خدایی میکنی🌿

وای خیلی حس و حال خوبیه مخصوصا که عید هم هست. 😍😍ولی نمیدونم از کجا شروع کنم 😪

اره خیلی خوبه ایشالا بسلامتی بغلش کنی 😍😍😍 واسه منکه قسمت سختش خونه تکونی ولی اصلا تنهایی کار نکن حتما کمک داشته باش .بعدم کم کم خریداتو بکن واسه خونه و خودت و نینی وساک بیمارستان اماده کن .ارایشگاهم که چن روز قبل میری

اره خیلی خوبه ایشالا بسلامتی بغلش کنی 😍😍😍 واسه منکه قسمت سختش خونه تکونی ولی اصلا تنهایی کا ...

من یه اخلاق بدی دارم که اگه یکی بیاد کمکم حس میکنم دست و پام بسته س😑😂چون خودم کم کم کار میکنم ولی یکی بیاد باید تند تند جمع بشه 

مهرناز هستم♥️پذیرفتم که ابر هستم و اگر خسته شدم حق دارم که ببارم... 🌧️⚡☔عاشق زندگیم هستم، خدایا شکرت که هستی و برایمان خدایی میکنی🌿

بسلامتی قشنگم، من خیلی بیفکر بودم الان که یادم میاد عصبی میشم قالیا رو در اوردم خودم شستم، کل خونه ر ...

ببخشیدعزیزم بعداتاق عمل گیرنمیدن به ارایش من البته حالامرداده زایمانم ولی دوست دارم یه کوچولوارایش کنم حال داشتم

خدایابرای داده ونداده ات شکر🥰💛🧡💚💜🤎🤍
من یه اخلاق بدی دارم که اگه یکی بیاد کمکم حس میکنم دست و پام بسته س😑😂چون خودم کم کم کار میکنم ولی ...

وای من حتی جاروبرقی مامانم میکشه خودم فقط غذامیپزم حموم میرم لباسامومرتب میکنم همین

ببخشیدعزیزم بعداتاق عمل گیرنمیدن به ارایش من البته حالامرداده زایمانم ولی دوست دارم یه کوچولوارایش ک ...

فکر نکنم گیر به ارایش بدن ولی لاک نباید داشته باشی. تو یه تاپیکی اینطوری گفتن

فکر نکنم گیر به ارایش بدن ولی لاک نباید داشته باشی. تو یه تاپیکی اینطوری گفتن

اهااینم شنیدم لاک الان که میزنم ولی میگن کاشت ناخن کلاازاول ضررداره