2777
2789
در همین حده تقریبا ،بارداری اول و دوم ک معلومه متفاوته ولی بسته به نوع جفت هم ک قدامی باشه یا خلفی ف ...

جفت خلفی هستش

مدام که نباید تکون بخوره الان درسته؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جفت خلفی هستش مدام که نباید تکون بخوره الان درسته؟

نه بابا هیچ موقع مدام تکون نمیخوره ،من الان ۳۶ هفتم یه وقتایی تکون میخوره بقیه روز رو خوابه 

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
نه بابا هیچ موقع مدام تکون نمیخوره ،من الان ۳۶ هفتم یه وقتایی تکون میخوره بقیه روز رو خوابه 

خب خداروشکر استرس گرفتم چون الان گاهی متوجه میشم نبض میزنه

در همین حده تقریبا ،بارداری اول و دوم ک معلومه متفاوته ولی بسته به نوع جفت هم ک قدامی باشه یا خلفی ف ...

یه سوال من ۱۲ هفته رفتم سونو گفت جفت خلفی و مارجینال 

شنبه تو ۱۵ هفته و ۴ روز رفتم سونو گفت جفت خلفی و فوندال مگه میشه تو سه هفته و ۴ روز انقد جفت جابه جا شده باشه؟قبل از سونو پیش دکترم بودم گفتم به نظرتون جفت بالا رفته گفت امکان نداره بعد ۲۰ هفته میره بالا ولی سونو که رفتم گفت فونداله الان موندم سونو ها اشتباه میکنن یا امکانش هست؟؟فعلا نرفتم پیش دکتر ببینم اون نظرش چیه

یه سوال من ۱۲ هفته رفتم سونو گفت جفت خلفی و مارجینال  شنبه تو ۱۵ هفته و ۴ روز رفتم سونو گفت جف ...

والا تجربه ای ک ندارم نمیدونم 

هر دو تا سونو رو یه جا رفتی؟اگه جاش فرق داشته ممکنه یکیشون اشتباه کرده باشه 

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
والا تجربه ای ک ندارم نمیدونم  هر دو تا سونو رو یه جا رفتی؟اگه جاش فرق داشته ممکنه یکیشون اشتب ...

نه مخصوصا دو جای مختلف رفتم و سونوی قبلی رو هم باز مخصوصا با خودم نبردم که خودش نگاه کنه الکی از رو سونوی قبلی ننویسه .

دومی وقت بیشتری گذاشت من برای جنسیت و ان بی که تو سونو ان تی هیچی در موردش ننوشته بود رفتم خیالم راحت بشه .اولی که ان تی بود اصلا ازش خوشم‌نیومد