2777
2789
خیلی قدرش رو بدون.. خیلی. من مرد اینطوری کنارم زیاد میبینم.. شوهر خواهرم هم مثه شوهر تویه، همیشه بهش ...

ممنون عزیز دلم 🙏💋❤️ 

امیدوارم بچه هات یه خورده دیگه که بزرگتر شدن کمک حالت باشن تو خونه و قدر این همه زحمت و مهربونیتو بدونن🥰💋🌹

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
عزیزم،🥺🥺🥺 منم خیلی بهش گفتم وقتی اومدی سر خاکم یادت باشه همه خواستم ازت این بود که یکم به بچه ها ...

کاااش من جات بودم

ساقیا ته استکان هایت نمی‌گیرد مرا.... لطف کن از دور بعدی پیک لیوانی بریز.... نه شراب راز میخواهم نه جنس اونوری...‌ از همین سگ مزه های تلخ ایرونی بریز...🥂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینطوری خیلی سخت میشه برات، شوهر من برعکس شوهر تو هست کل کارای بچه ها رو انجام میده حتی خیلی وقتا صب ...

وااای خیلی خوبه.. خیلی... قدرش رو بدون.. شوهر من خودش هم میشینه معطل که من لقمه برم دستش.. البته من نمیدم.. ولی همیشه همه جا منت میزاره و میگه نشده تا حالا یه بار این خانم منو با صبحانه از خونه بفرسته بیرون.. منم میگم از بچه ها وقت اضافه نمیارم.. 

Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔

فک کنم از اولش عادتش دادی ب اینکه خودت کاراشونو بکنی، من الان شوهرم تو شیرخشک اماده کردن و تعویض پوشک و غذا دادن کمک میکنه 

ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏

من یه دختر۹ماهه دارم ولی شوهرم تحت هرشرایطی حتی وقتی نصف شب ازسرکارمیاد کمکم میکنه هم توبچه داری هم خونه داری غذادرست میکنه خریدکه میکنه همه روجابه جا میکنه داخل کابینتارو مرتب میکنه خدا باباشو بیامرزه همیشه ازش ممنونم

ممنون عزیز دلم 🙏💋❤️  امیدوارم بچه هات یه خورده دیگه که بزرگتر شدن کمک حالت باشن تو خونه و قد ...

ق بونت برم عزیزم.. انشالله انشالله... امیدم همینه

ببخشید 

ولی بچه هاتون تو این سن باید مستقل باشن برا آماده شدن و... حداقل به شما کمک میشه 

منم دختزم هم سن دختر شماست 

فقط صداش می کتم 

خودش حاضر میشه و وسایل جمع می کنه حتی مو هاشو میبافه خودش

ولی سرویس داره

از اولم نمیکرد؟منم الان دخترم چهارسالش کمک نمیکنه   فکنم بعدانم همین باشه   واس همین دیگه ...

بخاطر تربیت غلط خانواده و مادرشان کمک زنشون نمیکنن

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
عزیزم،🥺🥺🥺 منم خیلی بهش گفتم وقتی اومدی سر خاکم یادت باشه همه خواستم ازت این بود که یکم به بچه ها ...

چه جالب مثل من،،،،تنها میرم خرید ،،،تنها میبرمشون پارک ،حالا جالبه میگه بازم بچه بیاریم 🤕گفتم تو اصلا دست ب کمک‌ نمبزنی پس اونیکه باید تصمیم بگیره منم

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
از صفر تا صد انداخته گردن من. درس و مشقشون، تربیتشون، رفت و آمد به کلاس های متفرقشون. خریداشون آرایش ...

منم دقیقا مثل توام و تموم کاراشون به دوش خودمه فقط خب تو بردن و آوردن بچه ها به مدرسه کمکم میکنه البته اونقدر کارش زیاده که نمیرسه کمک کنه

من یه دختر۹ماهه دارم ولی شوهرم تحت هرشرایطی حتی وقتی نصف شب ازسرکارمیاد کمکم میکنه هم توبچه داری هم ...

انشالله خدا حفظش کنه.. خیلی خوبه خیلی... بابای منم همینه..‌. مامانم همیشه پدر مادرش رو دعا میکنه.. ولی شوهر من وحشتناک نسبت به بچه ها و کارهای خونه فراریه، از حضورش فقط یه کارت دست ماست و تمام.. هیچ فایده دیگه ای نداره 

شوهرمنم هیچکار نمیکنه 

پسرم هم اگه سر وصدا کنه میگه ساکتش کن.

۲ماهه بود تقریبا باباش مریض سخت بود ک امکان بود بمیره اصن منو بچمو نمیدید همش تو خودش بود و گریه و...

خداروشکر خوب شد بنده خدا و شفا گرفت و منم اون موقع درکش میکردم و راحتش گذاشتم و نازاحت نمیشدم از بی توجهیش..‌

شوهر من تو درس بچم کمک میکنه و باهاش گیم بازی میکنه و صبحها اگه بتونه میبره مدرسه ولی بطور کلی منم بیشتر کارهاشو انجام میدم یعنی خودم دوست دارم یعنی نمیخوام کسی تو تربیت کردن من بخواد زیاد دخالت کنه خودم دوست دارم همه کاره باشمحقیقتش🙂