2777
2789

نه اسی همسرم من تو خیلی کارها کمک میکنه 

چون از اول عادتش دادم باید بهم کمک کنه 

هم تو خیلی از کارهای خونه به من کمک میکنه 

هم خیلی از کارهای پسرمون 

بردن و اوردنش به مدرسه .من بهش دیکته و مشق میگم .همسرم ازش درس میپرسه .دکتر و پارک و خرید  و .... بردن  با هم میبریمش

اماده کردن صبحانه هم با همسرمه 

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
آخه چه جور کوتاهی کنم.. بچه ها آسیب میبینند، مثلا من نیرمشون مدرسه یا کلاس ها یا خریداشون رو نکنم خب ...

لچه هات بزرگ شدن ماشاالله ،،کارها رو اروم اروم بینشون تقسیم کن،از پسر بزرگت بخواه برخپاهررو برادرش کمک کنه ،با هم بزن بیان تو درس هوای همو داشته باشن 

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا برا منم همینه ،،،،میگم پس دعوا رو هم بسپار ب خودم ،،،دریغ از یه املا گفتن ،مزیض باشن صبح راحت ...

واااتاای دقیقا میفهمم چی میگی... 🥺🥺🥺🥺 بچه ها مریض میشند عین خیالش نیست.. میگه بچه هست و وب میشه.. نهایت هنری گفتن همین جمله ست.. دکتر و دوا و شب بیداری که هیچ

Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔
نه اسی همسرم من تو خیلی کارها کمک میکنه  چون از اول عادتش دادم باید بهم کمک کنه  هم تو خ ...

خیلی قدرش رو بدون.. خیلی. من مرد اینطوری کنارم زیاد میبینم.. شوهر خواهرم هم مثه شوهر تویه، همیشه بهش میگم قدر شوهرت رو بدون.. انشالله خدا برات حفظش کنه.. دست راست و چپت با هم رو سر کن خواهر 

خیلی سخته.. اذیت نمیشی؟! من کم آوردم دیگه.. بخدا صبح مصیبته برام.. تازه ظرف غذاشون رو از شب قبل آماد ...

نه بابا منم کاراشونو نکردم خودشون مستقل شدن 😁تازه کارای خونه رم پسرا میکنن .از غذا درست کردن بگیر تا جارو ظرفشستن و لباسارو تو لباسشویی انداختن اتوی لباساشون و......

من یه پسر ۹ و یه پسر ۲ونیم ساله دارم 

وقتی یچه ها بدنیا میان خیلی کمکمه میشورتشون .لباسای کثیفشونو میبینه بدم میاد تعویض میکنه و میشوره باهاشون کم خیلی کم بازی میکنه ولی خب ببینه اذیت میکنن نگهشون میداره یا میخوابونتشون اینا همه تا زمانیه که من مریض باشم یا حالم خوش نباشه ولی خوب که باشم هیچچچ کاری نمیکنه همه عهده یدخودمه چرا مدرسه میبره و میاره انجمن بچه رو شرکت میکنه ولی خرید و بازی و درس اینا با منه .در کل خوبه راضی ام 

واااتاای دقیقا میفهمم چی میگی... 🥺🥺🥺🥺 بچه ها مریض میشند عین خیالش نیست.. میگه بچه هست و وب میشه. ...

من آخرش بهش گفتم من ک کار میکنم بهت هم تمیگم‌کمک کن ولی زن توجه میخاد ،،،از من ک گذشت بعد من خواستی زن بگیری برا اون اینکارو‌ نکن،،،بهش زنگ بزن خالش رو بپرس کاهی تشکر کن کاهی کمک‌کن ،،زن انرژی میگیره از محبت و توجه 

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
منم همینطوره عزیزم چی بشه به بارببرتشون دکتر یا مثلا عصری یکیشونو ببره کلاس

خسته نمیشی؟ چند تا بچه داری؟ 

من گاهی دلم میخواد فرار کنم.. همشون رو ول کنم برم چند روز نباشم.. اما دلم نمیاد.. هنر کنم دو سه ساعت برم خونه مامانم.. بعد اونقدرررررررر زنگ می‌زنند که پا میشم میام

من یه پسر ۹ و یه پسر ۲ونیم ساله دارم  وقتی یچه ها بدنیا میان خیلی کمکمه میشورتشون .لباسای کثیف ...

انساالع خدا حفظشون کنه... من به همینقدر هم دل خوش میشم.. اما نمیکنه.. اونقدر راجبه بچه ها باهاش صحبت کردم که زبونم مو درآورد.. همه توجیهش اینکه من برای آیندشون دارم تلاش میکنم و تمام.. 

اینطوری خیلی سخت میشه برات، شوهر من برعکس شوهر تو هست کل کارای بچه ها رو انجام میده حتی خیلی وقتا صبحونه دادن و تغذیه و برنامه تو کیفشون گذاشتن

من از سال ۸۸ عضوم فقط کاربری قبلیم رمزش رو گم کردم  
من آخرش بهش گفتم من ک کار میکنم بهت هم تمیگم‌کمک کن ولی زن توجه میخاد ،،،از من ک گذشت بعد من خواستی ...

عزیزم،🥺🥺🥺 منم خیلی بهش گفتم وقتی اومدی سر خاکم یادت باشه همه خواستم ازت این بود که یکم به بچه ها برسی ولی با خودم به گور بردم..مسافرت میگه تو با بچه ها برو.. پارک سینما رستوران همه رو میگه تو با بچه ها برو.. فقط مهمونی های شبانه زو چون خودش دوست داره با ما میاد

از صفر تا صد انداخته گردن من. درس و مشقشون، تربیتشون، رفت و آمد به کلاس های متفرقشون. خریداشون آرایش ...

کاش من جای تو بودم....

ساقیا ته استکان هایت نمی‌گیرد مرا.... لطف کن از دور بعدی پیک لیوانی بریز.... نه شراب راز میخواهم نه جنس اونوری...‌ از همین سگ مزه های تلخ ایرونی بریز...🥂