دیگه خسته شدم از داروها ودکتر میخوام با طب خودمو در مان کنم کسی تجربه ای داره خوبه برم برای کیست وتنبلی تخمدان صورتمم روز به روز داره تیره میشه وکلی جوش بزرگ درد ناک میزنه
فقط 8 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم میخوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو میخوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍
من سه سال تمام هزینه خیلی خیلی زیاد خرج طب سنتی و طب اسلامی کردم بابت کیست آندومتریوز ، دست آخر رفتم قم طب بو علی اونجا به من گفتن تا حالا الکی هزینه کردی و فقط راه درمانت بچه اوردنه ، گوش ندادم و دست آخر کیست رو عمل کردم و الان یه دختر ناز دارم 😍🥰
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
زمانی که ماشین لباسشویی الجی دو میلیون و هشتصد بود من سه و نیم میلیون خرج کردم ، بادکش میکردن ، زالو مینداختن رو شکمم ، حجامت سر و ....... ، اصلا یه وضعی
من سه سال تمام هزینه خیلی خیلی زیاد خرج طب سنتی و طب اسلامی کردم بابت کیست آندومتریوز ، دست آخر رفتم ...
خدا حفظش کنه من یهدونه کیست ریز داشتم اونم سه سانتی الان شده ۷سانت کلی دارو خوردم ولی انکار نه انگار الان هردو تخمدونام پر شدن از کیست های ریز
1
5
10
15
20
25
30
35
40
دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم میخوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو میخوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍
آره عزیزم خوبه برو. تحقیق کن تو شهرتون کی کارش خوبه اونجا برو. هرچی گفته مو به مو رعایت کن. طب سنتی ...
اره اینجا یه خانومه هست همه تعریفشو میکنن فردا میرم گلم فقد چه وقتی برم خوبه ناشتا باشم یانه
1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی که ماشین لباسشویی الجی دو میلیون و هشتصد بود من سه و نیم میلیون خرج کردم ، بادکش میکردن ، زالو ...
من کیست و تنبلیم والبته جابه جایی ناف شدید دارم
1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا حفظش کنه من یهدونه کیست ریز داشتم اونم سه سانتی الان شده ۷سانت کلی دارو خوردم ولی انکار نه انگار ...
ممنونم مرسی
والله من قم که رفتم گفتن همه نوع کیست رو درمون میتونیم بکنیم الا آندومتریوز رو
اگه کیستت از نوع اندومتریوزه نرو ، من واقعا این دوتا طب سنتی و اسلامی سرمو کلاه گذاشتن ، و اون طب بوعلی قم منو از خواب بیدار کرد و گفت سرتو کلاه گذاشتن