2777
2789
عنوان

میخام بخرمش! نظرتون..

458 بازدید | 19 پست

اسپیکره واس تو خونه ،ببینید با این قیمت خوبه بنظرتون ؟! خیلی کوچیک نیست

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکس اسپیکرو چرا اول نمی‌ذارید؟؟ 😒😒👊🏻👊🏻

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
عکس اسپیکرو چرا اول نمی‌ذارید؟؟ 😒😒👊🏻👊🏻

ببخشید واقعا از دستم در رف 😢

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁

قدش از بطری اب معدنی یک وجب بلند تره !

نه یکمدیگه بگرد قیافه ش جذاب نیست ولی قیمتش خوبه

با این قیمت همه همینن😢، پسرم عاشق رقصه ۴ سالشع بیشتر برا اون میخرم

باز خودت میدونی اگه دوستش داری بخرش ...خیلی هم خوبه.من داشتم ولی پسرام داغونش کردن

همین سایز بود کوچیک نیست ؟! مثلا تا ۲۰ نفر مهمون جوابگوعه ؟

پیشاپیش مبارکت باشه بخرش .من که از دی ج ی کالا راضیم 

منم همینجا میخام سفارش بدم ، مرسی گل