آتی۰لک مدیر عضویت: 1400/09/21 تعداد پست: 7842 عنوان میخام بخرمش! نظرتون.. | مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 19 پست اسپیکره واس تو خونه ،ببینید با این قیمت خوبه بنظرتون ؟! خیلی کوچیک نیست چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا... من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار.. کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁 1401/11/11 | 00:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آتی۰لک مدیر استارتر عضویت: 1400/09/21 تعداد پست: 7842 اون کوچیکا که تا قد کمر هست 8تومنه .بتونی قسطی بگیری برای مهمونی هم جواب میده نه ترجیح میدم پولم بمونه سینما خانوادع بگیرم بهتره! ۱۴ تمن همون اسپیکرا اطراف تلویزیون میذارن چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا... من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار.. کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁
arezuo_64 عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 6189 نه ترجیح میدم پولم بمونه سینما خانوادع بگیرم بهتره! ۱۴ تمن همون اسپیکرا اطراف تلویزیون میذارن آفرین عالیه .موفق باشی
فسقلی_صورتی عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 4940 اسی تاپیک اخرمو گزارش میزنی برات صلوات میفرستم ‹ چشمِ دنیا بشود کور، تو مستانه برقص.^^🍃🐚 › ️ لینک حذف تاپیک
آتی۰لک مدیر استارتر عضویت: 1400/09/21 تعداد پست: 7842 اسی تاپیک اخرمو گزارش میزنی برات صلوات میفرستم حله چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا... من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار.. کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁
tanhatarin83 عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 818 حله میشه جواب درخواستمو بدین؟سوال دارم ازتون «حرف ها در قلبش تلنبار شده بود.. کوهی از خاکستر ناگفته ها...بالا آورد ، حرف هارا ، کار هارا و غم هارا ... خون از دماغ و دهانش به مانند مواد مذاب بیرون جست. به سان خرابه ای به دنبال آرزوهایش ذوب شد و فرو ریخت ، او دیگر او نشد...🥲🥲_mahoora_»