2777
2789
عنوان

شوهرم اومد خونه بابام منو زد...

| مشاهده متن کامل بحث + 3767 بازدید | 86 پست

من قدم ۱۶۳ وزنم ۵۷ ولی هیچوقت منو قبول نداست اینقدر گریمو در اورده بود ک نگم براتون از وقتی رفتم یه چشمم اشکه یه چشمم خون...

سال 9۵ خدا بهترین هدیه رو بهم داد..‌.داداش کوچولوم میدونستی قلب من فقط بخاطر تو میزنه؟؟میدونستی زندگی من توی صدات و وجودت خلاصه شده؟؟بمونی برام یکی یدونممم💋❤
امیدوارم دیگه گولشو نخوری  ودیگه بچسب به خانواده ت خدارو شکر که  پشتتن قدرشونو بدون  ...

خانوادم از اول مخالف این وصلت بودن ولی من احمق زمان دوستی میرفتم خونشون چون بهم گفته بود عشقتو ثابت کن بیا خونمون و رابطه ببخشید سطحی داشتیم و شهرمون کوجیکه همه فهمیده بودن بعد فرار خانوادم بخاطر ابروشون اجازه دادن هیچوقت یادم نمیره بابام سه روز تمام گریه میکرده بیرون نمیرفته از خجالت🙃

سال 9۵ خدا بهترین هدیه رو بهم داد..‌.داداش کوچولوم میدونستی قلب من فقط بخاطر تو میزنه؟؟میدونستی زندگی من توی صدات و وجودت خلاصه شده؟؟بمونی برام یکی یدونممم💋❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانوادم از اول مخالف این وصلت بودن ولی من احمق زمان دوستی میرفتم خونشون چون بهم گفته بود عشقتو ثابت ...

بمیرم واسه پدرت عجب بی عقلی کردی آخه

میگن زندگی برای زنده هاست اما خدایا ، بس که  ما دنبال زندگی دویدیم بریدیم که 

خلاصه رفت سرکار یه شب مست زنگ زد هرچی از دهنش در میومد بهم گفت و گفت من تورو نگه داشتم دلم برات میسوزه منم باز قهر کردم و اومدم بازممممم فرداش با یه اس پاشدم رفتم خااااا‌ک تو سر من این ادم بشو نبود ک نبود...

من اسم حسمو عشق نمیزارم یه حماقت جنون وار بود بخاطر دوس داشتن یه ادمی ک تورو ادم حساب نمیکنه

اسی ادامه داره ؟ 

اره گلم

همین ۲۰ روز قبل اومد گوشیشو نگاه کردم دیدم بلههههه بازم یه اس هست نزاشت بخونم زوددد از دستم گرفت پاک کرد بهش گفتم بگو کیه کدوم ج*ن*ده هس تو لیاقتت هموناس اومد انقدررررررررررر کتکم زد اونم فقط از سرم...

سرم ورم کرد مادرش اورد یخ گذاشت فردا گفتم من میرم گفت تو حق نداری پاتو بزاری بیرون...

گذشت منه احمق بازم گولشو خوردم و نمیدونم چرا موندم ب پاش...

وام ازدواجمو فروخته بودم ۴۰ تومن اینم قرار بود مال خودشو برداره بزاریم روی هم تا خونه بسازیم...

برنداشت گف از پس قسطاش برنمیام و فروخت ب من گف پولتو باید بدی پدرم گفتم چرا گفت بده اون برامون خونه بسازه گفتم هه کی پدرت با ۴۰ تومن؟؟؟

اون تو حسابش ۵۰ میلیون پول داش برای پسر کوچیکش خونه ساخت عروسی گرفت برای ما هیچچچچ من فقط مث کوزت براشون کار میکردم عروسیم نگرفتن برام گفتن این عروسی گرفته توام میخوای چیکار...

گفتم نمیدم گفت پول مال تو نیس پا شد بازممم کتکم زد پدر مادرشم هیچیییییی نمیگفتن هیچییییی هنوز اون طرف سرم خوب نشده اینطرفشم ورم کرد...

گذشت منه احمق بازم گولشو خوردم و نمیدونم چرا موندم ب پاش... وام ازدواجمو فروخته بودم ۴۰ تومن این ...

اعصابم خورد شد   کاش حرفهات دروع باش دختر عقلت کجا بود اینقدر ساده 

بازم هیچی نگفتم فرداش برای کارای وام رفتم بانک ازونجا اومدم خونه بابام گفت باید ۱ ساعت بمونی منم ۳ ساعت موندم رفتم خونه شب اومد با بطری خالی نوشابه زد لبم ترکید و دهنم پر خون شد...

اعصابم خورد شد   کاش حرفهات دروع باش دختر عقلت کجا بود اینقدر ساده

اعصاب خودمم خرد میشه فکر میکنم میگم اون ادم من بودم واقعا؟؟؟حماقتم حدی داره مال من از مرز گذشته بود...

خلاصه رفت سرکار یه شب مست زنگ زد هرچی از دهنش در میومد بهم گفت و گفت من تورو نگه داشتم دلم برات میسو ...

درک میکنم عزیزم چون ده سال پیش توهمچین منجلابی گیرکرده بودم باشوهره روانی وشکاک منم بخاطره اون باخانوادم جنگیدم امابعدفهمیدم بزرگترین اشتباه عمرموکردم قهرمیرفتم اماتاشب طاقت نمیوزدم خودم برمیگشتم تااینکه یه روزتوهمون قهرآمدنامامانم نجاتم دادگفت بخودت بیااگه این دفعه تصمیمتوبگیردرخونمون به روت بازه ماپشتت هستیم ازخداخواستم کمکم کنه بلاخره بعده ۲ماه زندگی واسه همیشه غیدشوزدم سخت بودامابلخره به خودم آمدم الانم۳ساله ازدواج مجددکردم خداروشکرراضیم