2777
2789
عنوان

شوهرم اومد خونه بابام منو زد...

| مشاهده متن کامل بحث + 3767 بازدید | 86 پست

تقریبا ۴ ماه پیش تازه اومده بود از سرکار یه ماه بود نبود...

گوشیشو چک کردم دیدم یه شماره هست تو لیست مسدود شده ها نوشته ادمایی مث تو لیاقت ندارن صدامو بشنون ببخشید ک...رت ارزونیه زنت و...

بهش گفتم این چیه زود پاک کرد من شمارشو حفظ کرده بودم...

گفت نمیشناسم زنگ زد بلاک بود گفتم اگ نمیشناسی چرا بلاکت کرده چرا تو اونو بلاک کردی...

سال 9۵ خدا بهترین هدیه رو بهم داد..‌.داداش کوچولوم میدونستی قلب من فقط بخاطر تو میزنه؟؟میدونستی زندگی من توی صدات و وجودت خلاصه شده؟؟بمونی برام یکی یدونممم💋❤

شمارشو تو گوشیم زدم ک اومد گوشیو ازم گرفت داد و بیداد کردم گوشیمو بده با مشت انقد زد تو سرم ک در حال بیهوشی بودم... رفت پی زهرمار خوریش و با گوشی پدر مادرش ب اون شماره زنگ زدم رد داد گذاش تو لیست رد...

شب اومد خونه گفت گمشو برو خونه بابات عرضع نداری من از تو خوشم نمیاد دلم برات سوخت باهات ازدواج کردم...

زنگ زدم مامانم اومد وسایلمو جمع کردم رفتم خونمون...

سال 9۵ خدا بهترین هدیه رو بهم داد..‌.داداش کوچولوم میدونستی قلب من فقط بخاطر تو میزنه؟؟میدونستی زندگی من توی صدات و وجودت خلاصه شده؟؟بمونی برام یکی یدونممم💋❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فردا صب با گوشی بابام زنگ زدم ب طرف...

یه زن برداشت گفتم این اس ها چیه ب شوهر من دادی گفت من شوهر شمارو نمیشناسم و هیچ اسی ندادم و ازین چرت و پرتا....

بعد حرف زدیم و خرف زدیم ب من گف زندگیتو خراب نکن مطمئن نیسی چرا رفتی خونه بابات و منم شرایطو گفتم گف طلاق بگیر اینا میرن شهر دیگ معلوم نیس چ گوهی میخورن دوست من ازون زنا...بوده میگف یکی اومد عاشق زنش بود پولشو دادم گفتم بروعذاب وجدان گرفتم...(فهمیدم بله این شماره بی ربط ب اینچور چیزا نیس)

خلاصه عصر اس داد پاشو برو خونه ...گفتم نمیرم گف برو قول میدم تکرار نمیشه الان یادم میفته حالم از خودم بهم میخوره....پاشدم با مامانم رفتمممممممممممم خودشونم نیومدن دنبالم خاااااااک تو سر من البته این اخرین حماقت من نیس ادامه داره😞

بچه ها هستین یا برای خودم تعریف میکنم؟

بروپشت سرتم نگاه نکن سنی نداری تازه اول راهی 

اره خانوادمم همینو میگن فردا روز تولدم قراره برم کارای طلاقو انجام بدم🙃

رفتم خلاصه گذشت و گذشت هی میرفت میومد میگفت زن فلانی چ خوشگله دختر فلانی چ خوشگله بعد ب من نگاه میکرد میگف اینم شانس منه😒

رفتم خلاصه گذشت و گذشت هی میرفت میومد میگفت زن فلانی چ خوشگله دختر فلانی چ خوشگله بعد ب من نگاه میکر ...

خاک تو سر هیزش  

میگن زندگی برای زنده هاست اما خدایا ، بس که  ما دنبال زندگی دویدیم بریدیم که 

گفتم چرا منو گرفتی پس چشم نداشتی از اول که میدیدی من اینم میگفت کور بودم عجله کردم هه...

تعریف از خود نباشه من خیلییی ازون خوشگلترم

میگفت تو اندامت خوب نیس من زن چاق دوست دارم درحالی ک من مانکن بودم توی اینستا همش اون زنای عملی و نگا میکرد...

اره خانوادمم همینو میگن فردا روز تولدم قراره برم کارای طلاقو انجام بدم🙃

امیدوارم دیگه گولشو نخوری 

ودیگه بچسب به خانواده ت خدارو شکر که  پشتتن قدرشونو بدون 

حتی مشاوره هم میفرستنتون اگه گفتن فرصت بده ولی قبول نکن چون آدم کثیفیه به فکر سلامت روان و جسم خودت باش