بخاطر اوضاع نابسامان اقتصادی، خیلی ها دنبال کار میگردن. این تاپیک رو زدم تا چند تا نکتهی مهم رو بگم:
_ اگر دنبال کار هستی، اول باید استعداد و مهارتهای خودت رو پیدا کنی. باور میکنی خیلیها هنوز نمیدونن توی چه کاری استعداد دارن. از خودت بپرس "من چه کاری رو خیلی خوب انجام میدم طوری که بقیه هم اینو بهم میگن"، " توی چه دوره های آموزشی شرکت کردم؟" ، " انجام چه کارهایی خیلی بهم انرژی میده؟"
_ خلاقیتت رو به کار بنداز. اوضاع هرچقدر هم بد باشه، یه آدم با استعداد و خلاق حتما میتونه یه راه تازه پیدا کنه. از خودت بپرس "با استعدادی که من دارم کدوم مسئله و مشکلرو میتونم حل کنم؟" ، "چرا مردم باید محصول یا خدمات منرو انتخاب کنن؟ چه ویژگی خاصی داره؟" باید خوب، دور و برت رو ببینی و بدونی مردم چه مسئله و مشکلی دارن که تو با کسب و کارت میتونی حلش کنی.
_ آدمهای موثر توی حوزهی استعداد و علایقت رو دنبال کن. مثلا اگر به کیک و شیرینی پزی علاقه داری، پیج های پربیننده و خلاق این حوزه رو دنبال کن. (نه فقط ایرانی هارو) اگر به فضای مجازی دسترسی نداری، توی دوره های حضوری شرکت کن.
_ صبور باش. خیلی ها همون اول راه خسته میشن و همه چیز رو رها میکنن و فقط اونایی که صبوری میکنن میتونن لذت کسب درآمد رو بچشند.
من خودم شاغلم اما همیشه دلم میخواست کسب و کار خودم رو راه بندازم و با درنظرگرفتن همین نکات، کم کم دارم شغل دومم رو استارت میزنم.😊