نگران نباش عزیزم میشه بیدارش کرد😁ار این چیزا باید لذت برد ن ترسید یکم باهاش حرف زدم پاهاشو تکون دا ...
خوب خداروشکر!
دور از جون اینجا ادم یچیزای میبینه! خانم تاپیک زده بچم تشنج کرد چکار کنم؟ من گفتم یا ابولفضل نشستی اینجا میپرسی ببر دکتر! من اصلا بچه کوچیک نداشتیم هیچی بلد نیستم حتی شیرو اروغ هم تازه فهمیدم! میخام بارداربشم خیلی میترسمممم ! در ضمن بچه ی خالم وقتی شبرخوار بود شیر رفت تو ریش و فوت شد من همش میترسم موقع شیر دادن اینجوری بشه چون بلدم نیستم مبترسم
عزیزدلم🥺🥺🥺🥺🥺😍😍😍😍😍فداش بشم یه بوس بزرگ جای من صورت ماهش رو کن😘😘😘😘،من میخوام برم سزارین ...
فداتشم من حتما😍انشااله ب سلامتی گل دخترتو بغل بگیری،ببین از هیچی نترس،من ایقد درد کشیدم ک از حال رفتم اخرش،زایمان خیلی سختی داشتم چهار لایه بخیه خوردم،اگه ب عقب برگردم سزارین انتخاب میکنم بااینکه نمیدونم دردش چطوریه،باید تحمل کنی اما بااینهمه زجری ک کشیدم وقتی بچمو گذاشتن بغلم نفهمیدم دردا کجا رفت برام شد ی خاطره شیرین،اگه میدونستی قرازه چ حس قشنگیو تجربه کنی از هیچی نمیترسیدی 😍اسمشم کیارش گذاشتیم،اره فعلا ک ارومه خداروشکر
خوب خداروشکر! دور از جون اینجا ادم یچیزای میبینه! خانم تاپیک زده بچم تشنج کرد چکار کنم؟ &nbs ...
فداتشم ترسی تداره قبلش کلاس های امادگی زایمان بری همه چیو اموزش میدن،بعدشم بزرگترا کمکت میکنن،دلیل فوت شدن اون بنده خدا ک میگی این بوده شیر زیاد داده اروغشو نگرفته و به پهلو نخوابونده،بچه رو روزای اول ک شیر بدی باید اروغ بگیری اگر نگرفتی نباید ب کمر بخوابونی حتما باید ب پهلو بخوابه ک اگه استفراغ کنه برنگرده به ریه خفه بشه،اینو داشته باش برای همیشه
اخه یادمه هربار ک شیر میداد بچه هی میپرید تو گلوش؟ بعد من نبودم خونشون دیگه چند روز بعد فهمیدیم فوت شده؟ گفت پرید تو گلوش زدم تو گلوش رد نکرد بعد سیاه شد فوری فوت شد!