2777
2789
عنوان

چجوری بچه ۶ روزه رو بیدار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1452 بازدید | 73 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تنها چیزی میتونم بگم اینه ک خوشبحالت زایمان کردی راحت شدی از استرس زایمان من مردم ازبس فکر خیال استر ...

عزیزمممم منم‌روزای تورو گدروندم استرسای تورو کشیدم تا زایمان کردم، انشاالله توهم زایمان میکنی 

ولی اینو بگم زایمان قشنگترین حس دنیاست😍

عزیزم بچه ها زیاد میخوابن چکارش داری بذار بخوابه فقط دو ساعتی یک بار تو خواب هم شده شیر بهش بده یک و ...

خب عزیزم منظور منم همین بیدار شدت برای شیر خوردنه وگرنه کاریش ندارم

تا بیدار نشه شیر نمیخوره

شبر بهش بده حتما  و  عزیزم برای چی میخای بیدارش کنی   قراره بره سرکار؟ یا بره نون بخر ...

ن خب منظورم همون بیدار شدن برای شیر خوردنه میترسم قندش بیوفته وگرنه کاریش ندارم

تا بیدار نشه شیر نمیخوره تو خواب سینه میزارم رو لبش هی بازی میکنم ولی لبشو سفت ب هم میچسبونه نمیخوره

هر طور شده سینه یا شیشه رو بزار دهنش این اتفاق یه بار واسه من افتاد بچم ۳ساعت خوابید بعد سه ساعت دید ...

اره خب من از ترس افتادن قندشه ک میخام بیدارش کنم کلا تایم میگیرم بعد ۲ ساعت خوابش هرجور شده بیدازش میکنم شیرش میدم

عزیزم باید سعی کنی بیدارش کنی چون اگر طولانی بخوابه قندش میوفته 

دلم غش رفت🥺🥺🥺🥺🥺

ی لحظه تصور کردم جوجه من دنیا بیاد من بیدار کنم شیر بخوره🥺😍🥺😍🥺😍

واااااااای غش رفتم

اره بلاخره چهار بهمن با یه بدبختی افتخار داد که بیاد😂😍 زایمانم خیلی سخت بود خیلی اذیت شدم ولی باا ...

عزیزدلم🥺🥺🥺🥺🥺😍😍😍😍😍فداش بشم یه بوس بزرگ جای من صورت ماهش رو کن😘😘😘😘،من میخوام برم سزارین اگر خدا بخواد خیلی میترسم ولی میگم وقتی ببینم دخترمو همه چی یادم میره اخه خیلی منتظر اون روزم ولی استرسم دارم😃تاحالا اتاق عمل نرفتم برام ترسناکه،الان حال نی نیت خوبه؟اسمشو چی گذاشتی ،ارومه؟؟

به سختی تحمل کردم😂نمیتونم ازش چشم بردارم شده همه وجودم عصر گفتم دلم میخاا بزارمش لای نون سس بریزم ...

ساال دیگ این موقع شیطونیاش شروع بشه میگی کاش همون پارسال می‌خوردمت😁😂 خداحفظش کنه برات عزیزم

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد