2777
2789
عنوان

نظرخواهی راجب بچه دوم

119 بازدید | 14 پست

سلام دوستان من ۳۳سالمه ویه دختر دوسال وسه ماه دارم.بارداری خوبی داشتم اما بعدزایمان وبچه داری ودکتر بردناوازهمه بدتر بحثایی که تواینمدت سربچع و..باهمسرم داشتم.کلا یه طوفانی بود بعد بچه.مشاور رفتم گفت باید همسرتم بیاد رابطتتون جراحی پیخاد.خلاصه ک نیومد الان رابطمون بهتره بچه هم داره ازاب وگل درمیاو.ولی ۴کراینکه دوباره بچه بعد بیارم چندروزه اذیتم میکنه.دیگه تکراراونرورارودوست ندارم اما ازتنهایی بچم وده بیست سالآینده ک تنهاست میترسم ته دلم دوتابچه دوست دارم اما بدون مشکل وبحث باهمسر با یه کمکی چیزی.

نیار ، همون رو با کیفیت بزرگ کن و بفکر بهترکردن رابطه خودت و همسرت باش.. 

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واای منم دخترم 3سالشه شوهرم گیر داده دومی رو بیاریم دیگه تموم بشه. ولی من وحشت دارم میترسم افسردگی بگیرم، یا مثل دختر اولم غذا نخور باشه 

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی❤
نیار ، همون رو با کیفیت بزرگ کن و بفکر بهترکردن رابطه خودت و همسرت باش.. 

خودمم میگفتم نمیارم دیگه چون شوهر حساسی دارم.بیشترباربچم روخودم بود.ولی حرف اطرافیان اینکه درآینده پشیمون میشی وبچه تنهاس و‌..مثله عذاب وجدان شده واسم 

واای منم دخترم 3سالشه شوهرم گیر داده دومی رو بیاریم دیگه تموم بشه. ولی من وحشت دارم میترسم افسردگی ب ...

من شوهرم اصراری نداره دودله.خودم نمیدونم چه کنم باعذاب وجدان ونشخوارذهنیم

من شوهرم اصراری نداره دودله.خودم نمیدونم چه کنم باعذاب وجدان ونشخوارذهنیم

من میگفتم دخترم 9 سالش بشه بیارم. ولی شوهرم میگه آنقدر فاصله سنی به درد نمیخوره 

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی❤
من میگفتم دخترم 9 سالش بشه بیارم. ولی شوهرم میگه آنقدر فاصله سنی به درد نمیخوره 

اگه واقعا تصمیم جفتتونه ۴سالگی بهترین زمانه.کاش منم یه مشاوری بود راهنماییم میکرد .از خودم وجدانم میترسم میترسم ازپشیمونی نمیدونم چکارکنم

خودمم میگفتم نمیارم دیگه چون شوهر حساسی دارم.بیشترباربچم روخودم بود.ولی حرف اطرافیان اینکه درآینده پ ...

بچه انقدر در اینده دوست و رفیق پیدا میکنه ، بعدم بچه های چند سال اینده همشون مستقل بار میان ... صرف اینکه بخوایم بچه دوم رو بخاطر اینکه بچه اولمون تنها نباشه بدنیا بیاریم بنظرم کار درستی نیست .

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  
بچه انقدر در اینده دوست و رفیق پیدا میکنه ، بعدم بچه های چند سال اینده همشون مستقل بار میان ... صرف ...

آره کاردرستی نیست من اگه بیارم فقط بخاطر دخترمه.ک این اشتباهه.خودم توانایی روحم کمه.ولی بعضیامیگن ظلمه به بچه ببینید این حرفا آزارم میده من ذهنم داره اذیتم میکنه وگرنه همسرمم اصرارنداره

آره کاردرستی نیست من اگه بیارم فقط بخاطر دخترمه.ک این اشتباهه.خودم توانایی روحم کمه.ولی بعضیامیگن ظل ...

وقتی با دید باز و کلی دلایل منطقی تصمیم بگیری مطمئن باش پشیمون نمیشی .. به حرف مردم هم توجه نکن .. شرایط و اوضاع روحی روانی عاطفی مالی خودتون رو بسنج ...