2777
2789

اول از همه خودتون رو دوست داشته باشید برید جلوی اینه و بگید من دوست داشتنی هستم من زیبا هستم من بهترین همسر هستم من لایق خوشبختی هستم من بینظیرم و....فقط زبانی نباشه وقتی راه میرید با غرور به خودتون برسید و واسه خودتون هدیه بخرید کاینات باید بفهمه که شما لیاقت خوشبختی رو دارید تو صحبتها با دوستاتون بگید من براحتی ازدواج عالی میکنم و هر موقع خواستید به طرفتون فکر کنید شروع کنید به شمردن صفات عالی خودتون و خانوادتون بهش فکر نکنید تا میتونید ولی قبل از خواب یه تجسم از اینکه دوستتون داره بهتون حرفهای خوب میزنه و دوستتون داره و با هم به جاهایی که دوست دارید برید را انجام بدید بعدش بخوابید نیم ساعت کافیه و مورد دیگه اینکه هر وقت فکر منفی اومد سریع عوضش کنید و مورد دیگه خصوصیات خوب دوست پسرتون رو بنویسید و اگر ناراحتتون کرده کاملا ببخشیدش در طول روز میتونید گاهی از تجسم اینکه در کنار شماست و دارید با هم خوشبخت زندگی میکنید رو انجام بدید نه طولانی هر بار ده دقیقه بازم سوالی داشتید در خدمتم

تعداد رای : 9
نظرسنجی
چکار کنم زودتر بیاد خواستگاری
3
33%
چکار کنم عاشقم بشه
6
66%

بگو چیکار کنیم رفته با پای خودش بیاد اینم بگم از روزی ک رفته ن زنگ زدم ن پیام دادم

انفالوم نگرده استوریامم میبینه تو فالورشو تابلوعه رلشم دخترم فالو نکرده اما پسر فالو میکنه

چ کنم برگرده🙁

ممنون میشم برای حاجتم یه صلوات بفرستی🦋💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو چیکار کنیم رفته با پای خودش بیاد اینم بگم از روزی ک رفته ن زنگ زدم ن پیام دادم انفالوم نگرده اس ...

همین کارایی که گفتم انجام بده کلا نرو چکش کن یعنی رهاش کن فکرت رو با چیز دیگه ای مشغول کن میگن به هر چی بچسبی بدتره یه مدت کلا رهاش کن و کارایی که گفتم انجام بده

همین کارایی که گفتم انجام بده کلا نرو چکش کن یعنی رهاش کن فکرت رو با چیز دیگه ای مشغول کن میگن به هر ...

مرسی قشنگم چشم حتما🥺ایشالله ننیجه میگیرم

ممنون میشم برای حاجتم یه صلوات بفرستی🦋💫

در زمان بلوغ ازدواج دو طرف وارد رابطه بشید و دوستی قبل از این دوره رو کاملا حذف کنید. مراقب باشید هم کوف باشید که اگه تخیلاتتون به واقعیت پیوست به غلط کردم نیوفتین. خانواده خیلی مهمه هی به خودتون دروغ نگید که خودش از همه چی مهمتره چون بلاخره تو اون خانواده بزرگ شده و حاصل اون نوع نگاه و تربیته.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
من هیچکدوم اینارو نکردم  اومد خواستگاری  فقط فقط خودم بودم و تصمیم گرفتم عدا درنیارم ...

خب در اصل تو ناخود اگاه این کارا رو کردی منظورم تجسم نیست ولی اونقدر اعتماد بنفست بالا بوده که اون خودش اومده

خب در اصل تو ناخود اگاه این کارا رو کردی منظورم تجسم نیست ولی اونقدر اعتماد بنفست بالا بوده که اون خ ...

شاید 

ولی علاقه جفتمون بی تاثیر نبود 

ینی ن من آویزون بودم ن اون متقابل همو دوسداشتیم 

الآنم دخملمون حامله ام

میشه ی صلوات برام بفرستی مهربون❤️
بگو چیکار کنیم رفته با پای خودش بیاد اینم بگم از روزی ک رفته ن زنگ زدم ن پیام دادم انفالوم نگرده اس ...

تو استوری هات سعی کن خودت رو خوشحال بزاری نه ناراحت اینطوری کنجکاو میشه و برمیگرده در واقع همین طور هم باش هر چی بیشتر شاد باشی چیزای بهتری برات اتفاق میافته