2777
2789
عنوان

بهتون میگم چکار کنید دوست پسرتون بیاد خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 14001 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم درست میگی اینارو تو یه کتاب خونده بودم  ولی چیکار کنم فراموشش کنم ؟یا اینکه برگرده؟ هرد ...

اگر میخوای فراموشش کنی همه رو انجام بده بجز تجسمها یعنی اونقدر عاشق خودت بشو که دیگه اونو اصلا در حد خودت ندونی و واقعا مغرور شو و صفتهای خوبی که داری بزرگش کن و از خودت تعریف کن از طرفی هم به چیزی که علاقه داری سرت رو گرم کن و ازش لذت ببر و اگر موقعیت خوبی برای دوستی پیش اومد قبول کن و فقط دوست معمولی باش به مرور انقدر ارزشمند میشی که کاینات در حد بهترینها سر راهت قرار میده همه چیز تو دنیا انرژی هست و ارتعاش ارتعاشت رو ببر بالا که ادمهای بد خود بخود از زندگیت حذف میشن و خوبها میان سمتت علاقه هات رو دست کم نگیر واسه خودت زندگی کن اهنگی که دوست داری تو جمعی که دوست داری بری و در اخر ببخشش زمانی که تونستی هم خودت رو ببخشی و هم اونو کاملا اون موقع رها میشه اگه واقعا خوب باشه برات برمیگرده اگه بد باشه میره و شاید یکی خیلی بهتر از اون بیاد😇موفق باشی عزیزم 

تو استوری هات سعی کن خودت رو خوشحال بزاری نه ناراحت اینطوری کنجکاو میشه و برمیگرده در واقع همین طور ...

شادم اتفاقا از تمرین روزانم میزارم و عکسای قشنگ با لبخند و حتی چشمامم میخنده تو عکسام و کنجکاوه همش میبینه من قصدم برگشت نیست قصدم پشیمون کردنشه

ممنون میشم برای حاجتم یه صلوات بفرستی🦋💫
واقن جواب میده؟من ناامیدمممم خیلی م واقن دوس دارم بیاد جلو

یه دفتر بردار هر موقع نامیدی بخاطر داشته هات یکی یکی بشمر همه چیز سلامتی و خانواده و پول و .... شکر گزاری کن بعد چیزهایی که گفتم در مورد خودت خصوصیات ۷وبت رو بنویس هر روز چند تا خصوصیات خوب اونم بنویس خلاصه اون دفتر بشه همدمت از چیزی ناراحتی بنویس بعد همون مورد رو مثبتش کن مثلا : الان چند روزه که اصلا زنگ نزده   جواب خب شاید داره فکراشو میکنه ، حتما دوست داره زنگ بزنه ولی جلوی خودش رو میگیره ، میدونی یه طوری فکرت رو مثبت کن که فکرت درگیر نشه و ناراحتیت رو رها کن 

حتی براکسی که هیچ حرفی از ازدواج نمیزنه ممگنه!!؟

اگر ارتعاشت بالا بره به دید اون هم عالی هستی و بهترین پس تو رو انتخاب میکنه یا اون یا یک کسی که حتی بهتر از اون هست و بعد که باهاش اشنا بشی میگی چه خوب که با این اشنا شدم همه مطالب افراد دیگه رو هم بخون که بهشون جواب دادم در ضمن کلا خصوصیات همسری که دوست داری داشته باشی رو هم بنویس هر چی که دوست داری و باورش کن مطمین باش کاینات شروع میکنه به کار کردن برات و بهترینها برات اتفاق میافته 😇

شاید  ولی علاقه جفتمون بی تاثیر نبود  ینی ن من آویزون بودم ن اون متقابل همو دوسداشتیم&nb ...

وای چخوب من نمیتونم تصور کنم بابای بچم اون نباشه دلم میخاد باباش اون باشه اصلا تصورشم قشنگه چ برسه واقعی