2777
2789
عنوان

خانواده سختگیر💔🙂

289 بازدید | 19 پست

حق درس خوندن نداری چون دختری.حق تصمیم گیری نداری بازم چون دختری پوشش و لباس کوتاه که فراموشش کن.میکاپ وگردش با دوستاتم هیچ.خفت میکنن ومیگن بچم کم حرفه نمیزارن جایی بری و میگن خودش نمیره سربه زیره مردم،دروهمسایه چی میگن آبروم میره و درآخرخدانکنه عاشق بشی که سرت میره و نمیرسی بهش حتی بعد7سال دوستی بدون حتی یکباردیدنش و باتمام اینا تو میمونی و افسردگی🙂

ینی ۷ سال مجازی دوست بودین

یا امام حسین به زندگیم نگاه کن🖤پای حاجتم رو امضا کن🖤منو ناامید نکن از خودت تمام امیدم تویی🖤مطمئنم تا اخر امسال ۱۴۰۰ به ارزوم میرسم😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

http://eitaa.com/estand_esm

کانال هنریم تو ایتا. خوشحال میشم دیدن کنید. 

مامانا استنداسم کودک درست میکنم واسه اتاق  بچه های گلتون اینم پیچ اینستامgallery_fantezijat خوشحال میشم یه سربزنی💕💐اینم کانال ایتام@estand_esm

حق درس خوندنم نداری؟؟؟واقعا تا این حد...سعی کن قانعشون کنی هر طوریهست نمیشهحتی نزارین بری مدرسه و دانشگاه

وزن اولیه:۷۰ وزن هدف:۶۰  وزن فعلی: ۶۴ ددلاین: عید ۱۴۰۲شروع رژیم:۲۳دی۱۴۰۱    توی کتاب پلنگ های کافکا نوشته بود: "از خودم شرمنده شدم وقتی فهمیدم زندگی یک جشن بالماسکه بود در حالی که من با چهره واقعی ام در آن حاضر بودم..."