2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شوهرم از هر دوماه یه شب شیفته 

امشب شیفتشه و تنهام تلویزیون وهمه ی لامپا هم روشنه ولی میترسم بخوابم 

حالا که جان ما شده ای احتیاط کن 😍.....من❤ تو❤ و دخترنازمون ❤...با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه نمیدم چون که 👈(جواب ابلهان خاموشیست)🙂 ..خدایا خیلی دوست دارم دبیر بشم کمکم کن به هدفم برسم 😍🤲
18 شبه که شبکاره  نمی‌ترسم اما دوست داشتم خونه می‌بود، دلمم براش می‌سوزه تو این سرما شب تا صبح ...

یگ سره شب کاره چرا ؟؟

برای همه داده ها و نداده هایت ک در راهند شکر ..شکر برای پسرم همسرم پدر و مادرم و خواهرم💞
منم شوهرم شب کار الان بیدارم میترسم تا صبح بیدارم

منم 🙊بیا پیش من ..بچه نداری؟؟

برای همه داده ها و نداده هایت ک در راهند شکر ..شکر برای پسرم همسرم پدر و مادرم و خواهرم💞
منم شوهرم شب کار الان بیدارم میترسم تا صبح بیدارم

ازچی میترسی گلم اگه جات امنه  راحت بخواب.تودلت نگوتنهایی اینطورفکرکن هرلحظه ممکنه شوهرت یاخانوادت بیان پیشت دیگه دلت قرص میشه خوابت میبره

من شوهرم ۲۴ساعت سرکاره ۲۴خونه س الان سرکاره تافرداعصر....قبل از بچه دار شدن میترسیدم ولی الان نه دوسالی میشه شب بادخترم تنها میخوابیم

الهی وربی من لی غیرک...خدایا شکرت بخاطر نی نی سالمی که بهمون عطا کردی...تیکر تولد دخترگلم  
مال من هفت هشت سالی شب کار بود اوایل سخت بود بعد عادت کردم اواخرم خوشم میومد تا صبح میشستم فیلم نگاه ...

اول شب برق رفت سکته کردم تا شمع روشن کنم ..

منم با گوشی سرگرم میشم تا بیاد 

من الان شوهرم شب کاره اما تنها نیستم پسره ۵ساله مثل شیرم کنارمه با دختر نازه ۳۰ روزم

خدا برات حفظشون کنه منم پسرم ۱۶ ماهشه .