2777
2789
من نمیتونم بخوابم 😥

عزیزززم منم خیلی سختم بود تا خود صبح بیدار میموندم و وقتی میومدمن از اون داغون تر بودم اما گفتم تا کی؟؟ کم کم سعی کردم بخوابم یه شب خواب میرفتم یه شب نه یه شب هئ از خواب میپریدم اما کم کم عادت کردم همیشه یه لامپ روشن میزارم و میخوابم

من همانم که خود قاتل و خود مقتولم؛                                    من همان مسئله ی ساده ولی مجهولم :)🍃💫
منم مثل تو میترسم خخخ 

😂 چاره ای نداریم باید شبو صبح کنیم یه جوری جالبه اصلا عادت نکردم و هنوزم میترسم بعد یه سال و نیم 

حالا که جان ما شده ای احتیاط کن 😍.....من❤ تو❤ و دخترنازمون ❤...با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه نمیدم چون که 👈(جواب ابلهان خاموشیست)🙂 ..خدایا کمکم کن به هدفم برسم 😍🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شوهرم از هر دوماه یه شب شیفته  امشب شیفتشه و تنهام تلویزیون وهمه ی لامپا هم روشنه ولی میترس ...

منم لامپا همه روشن اما نمیتونم بخوابم تا الان ک هر وقت شب کار شد ی لحظه هم نخوابیدم 

برای همه داده ها و نداده هایت ک در راهند شکر ..شکر برای پسرم همسرم پدر و مادرم و خواهرم💞
راستش جام ک امنه ولی از جن اینا میترسم

وای تو چقد مث منی منم از جن میترسم فقط

حالا که جان ما شده ای احتیاط کن 😍.....من❤ تو❤ و دخترنازمون ❤...با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه نمیدم چون که 👈(جواب ابلهان خاموشیست)🙂 ..خدایا کمکم کن به هدفم برسم 😍🤲

عادت میکنی بعد مدتی فقط یه چراغو روشن بذار و تخت بخواب

اصلا نمیرم تو رخت خواب ک بخوابم 😥

برای همه داده ها و نداده هایت ک در راهند شکر ..شکر برای پسرم همسرم پدر و مادرم و خواهرم💞
منم لامپا همه روشن اما نمیتونم بخوابم تا الان ک هر وقت شب کار شد ی لحظه هم نخوابیدم 

دقیقا منم 

ولی شما ک بچه داری ترس نداره که 

بچه نداری

نه هنوز اقدامم 

من شوهرم ۲۴ساعت سرکاره ۲۴خونه س الان سرکاره تافرداعصر....قبل از بچه دار شدن میترسیدم ولی الان نه دوس ...

سخته شب تنهایی ..فکر کنم من هیچوقت عادت نکنم 

خخخ یکی مثل خودم پیدا شد

😁😆

نمیدونم. باز اگه کارفرما حق شیفت میداد خوب بود.  حقوق شوهرم با اونایی که اصلا شیفت شب نمیان یک ...

چه بد حداقل باید حقوقش بیشتر باشع