2777
2789
عزیزززم منم خیلی سختم بود تا خود صبح بیدار میموندم و وقتی میومدمن از اون داغون تر بودم اما گفتم تا ک ...

اره منم دوست دارم بخوابم ..

ولی نمیتونم تا دراز میکشم فکرای الکی میاد ب ذهنم ..

شوهرمنم سرکارش میخوابه چون مسئول برقه فقط میمونه ک اگه خرابی بود درست کنه ..کار نداشته باشه میخوابه من ن

برای همه داده ها و نداده هایت ک در راهند شکر ..شکر برای پسرم همسرم پدر و مادرم و خواهرم💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سخته شب تنهایی ..فکر کنم من هیچوقت عادت نکنم 

منم همین فکرو میکردم اوایل قرآن بالای سرخودمو دخترم میزاشتم آیت الکرسی میخوندم میخوابیدم الان دیگه عادت کردم

الهی وربی من لی غیرک...خدایا شکرت بخاطر نی نی سالمی که بهمون عطا کردی...تیکر تولد دخترگلم  
دقیقا منم  ولی شما ک بچه داری ترس نداره که

اره اما کوچولوعه خوابه ..خونه هم امنه  ها از چیزای دیگ میترسم

برای همه داده ها و نداده هایت ک در راهند شکر ..شکر برای پسرم همسرم پدر و مادرم و خواهرم💞
اره منم دوست دارم بخوابم .. ولی نمیتونم تا دراز میکشم فکرای الکی میاد ب ذهنم .. شوهرمنم سرکارش میخ ...

گلم کم کم خودتو عادت بده برو تو رخت خواب چشات و ببند خواب نرفتی هی اینور اونور شو گوشیم بزار کنار کم کم چشات سنگین میشه خواب میری

من اوایل ازدواجم شوهرم شب کار بود فرداشم مهمون داشتم روز قبلش ساعت ۱۰ صبح بیدار شده بودم شب خواب نرفتم تا صبح صبحشم تا همسرم اومد ساعت ۸ بود اون خوابید من باید غذا درست میکردم واسه مهمونا مهمون از راه دور داشتم همون روز گفتن داریم میایم خلاصه غذا درست کردم و مهمونا اومدن تا آخرشب درحال کار و پذیرایی بودم اونموقع نزدیک به دوروز من نخوابیدم دیگه درس عبرت شد واسم😂

من همانم که خود قاتل و خود مقتولم؛                                    من همان مسئله ی ساده ولی مجهولم :)🍃💫
اره اما کوچولوعه خوابه ..خونه هم امنه  ها از چیزای دیگ میترسم

میفهمم چی میگی 

قرآن بزار کنارت خیلی آرامش میده 

من همسرم وقتی میخواد بره میگه در و از داخل قفل کن میگم اگه داخل خونه یه چیزی بود چطوری فرار کنم بیرون 😂

حالا که جان ما شده ای احتیاط کن 😍.....من❤ تو❤ و دخترنازمون ❤...با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه نمیدم چون که 👈(جواب ابلهان خاموشیست)🙂 ..خدایا کمکم کن به هدفم برسم 😍🤲

راستش جام ک امنه ولی از جن اینا میترسم

یه شب خواب بزارروشن عزیزم بهش فکرنکن بعضی موقعامنم دچاراوهام میشیم ولی سریع فکرموعوض میکنم تی وی بزارروسریالی فیلمی ازاون شبکه هاکه تبلیغ زیادنمیزنه احساس میکنی کسی پیشته نمیترسی گلم