2777
2789
عنوان

تجربه از مرد شکاک دارین بگین لطفا

11883 بازدید | 62 پست

دوست پسرم از الان که دوستیم همش چکم میکنه نمیذاره کاری کنم و خط و نشون میکشه برام 

قصدمون ازدواج میگه ازدواج کنیم حق نداری بدون من جایی بری اگ بری هم  تا قبل ۸ هم باید خونه باشی تازه اگر مردی بهم نگاه کنه منو دیونه میکنه میگه چیکار کردی نگات کرده همش شک داره دو دقیقه دیر ج میدم میگه داری چیکار میکنی با پسرا ح میزنی 

من قبل اون گذشته نداشتم همش میگه چون گذشته نداشتی قبولت کردم اما کامل اعتماد نداره میگه اگر گذشته داشته باشی و من بعد بفهمم حتی ازدواجم کرده باشیم ولت میکنم  در صورتی که خودش با چند نفر بوده و را.بطه هم داشته و اینکه اون قبلیام بخاطر شکاک بودنش ولش کردن 

درست میشه یا نه بنظرتون؟من شنیدن مرد شکاک بدتر میشه بهتر نه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرم اینطوریه تنها نصیحتم اینه تو دامش نیوفتی هرچه زودتتترررررر تموم کن باهاش مث من بدبخت نشو

کاربری دوممه  برای آزادیم صلوات  میفرستی  فرستادیریپلی کن منم برات بفرستم مثله عددیک تو جدول ضرب باش به هرکسی به اندازه خودش بها بده🙌تهمت مثله زغاله اگه نسوزونه سیاه میکنه🚶‍♀️🚶‍♀️چه سخته محرم ترین آدم بهت نامحرم ترین باشه برات💔

بهتره در مورد تصمیم ازدواجت ی تجدید نظر کنی .به درد ازدواج نمیخوره به نظرم . پیش ی مشاور برو 

شما فقط طول زخم آدما رو میبینید. اما گاهی عمق اون زخم تا استخون هم رفته...

با یه آدم سمی در ارتباطی 

هر چیزی رو میتونم برای رابطتتون پیش بینی کنم

خصوصا تهدید ..

این آدم به دنبالِ منفعت‌ِ 

فکر کرده بعد از این همه رابطه پی در پی میتونه یه نو و جدیدشو بخره

اگه میخوای در آرامش باشی جونتو بردار و برو

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."

نه عزیزم درست نمیشه 

چون این یه بیماری روحی و روانی هست مه متاسفانه خودشون حاضر نیستن بپذیرن بیمارن و دنبال درمان هم نمیرن و فکر میکنن از سر غیرتمندی اینطوری هستند

خودت رو نجات بده 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

چقدر پر رووو یعنی چی ولت میکنم؟

کسی که دوس داره زنش تو گذشته کاری نکرده باشه پس خودشم باید همین باشه 

چه خوش اشتها تشریف دارن😏

شازده کوچولو👶: شنیدم ادما از دور قشنگن،از چقدر دور؟  روباه🦊:از خیلی دور یعنی جایی که اصلا نبینیشون:) ️