2777
2789
عنوان

شام چی دارید خب

| مشاهده متن کامل بحث + 1220 بازدید | 84 پست

مرغ و سرخ کن با کره با زغال دودیش کن 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرغ رو با پیاز داغ و رب انار تفت بده بریز لا برنج 

یا با رب گوجه هم میتونی منتها با روش رب گوجه مواد رو که ریختی کمی هم دارچین بریز بعد برنج بریز 

هویج پلو 

مرغ رو سرخ کن بریز لا برنج با پودر دارچین و پودر غوره فراوون 

لوبیا پلو با مرغ 

ماکارونی با مرغ 

خورش مرغ 

کوکو مرغ

کتلت مرغ 

کباب تابه ای مرغ 

جوجه 

مرغ شیرازی 

اکبر جوجه 

مرغ و باقالی پلو 

ما سه نفریم دو تیکه مرغ میزارم اضافه میاد 😬

😄😄😄

منم حس میکنم زیاده ولی اخه بچه های من عاشق مرغو گوشتن اونا نفری یک تیکه رو میخورن شب یک تیکه ام باباش منم نصفی باز بقیشم میمونه واسه فردای خودمون

امید زندگیم دوقلوهام😍 
😄😄😄 منم حس میکنم زیاده ولی اخه بچه های من عاشق مرغو گوشتن اونا نفری یک تیکه رو میخورن شب یک تیکه ...

نوش جونشون سفرهتون پر برکت باشه همیشه 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش