من مرغ گذاستم بیرون ولی نمیدونم چی درست کنم میگم شاید خورشت پیاز بذارم چهارنفریم دوتا بچه زیر دوسال دارم ۶ تا تیکه مرغ گذاشتم بیرون یا خدا😄😄😄 چون چسبیده بودن به هم نتونستم جدا کنم 😄😄😄😄
منم توی قهرم یعنی اون بحثو شروع کرد باهام قهر کرد 😔وقتی بحثمون بشه من هیچی از گلوم پایین نمیره الان دوروز هیچی نخوردم دیشب داشتم میمردم از چشم درد و سردرد که دوتا خرما خوردم با دولیوان اب . امروز همینطوری خود بخود میرم توی رژیم با بحثاش🤧
تو که باشی پیش من خنده به دردا میزنم حتی اون لحظه که از شکنجه ها جون میکَنم تو دلیلِ سبزِ ریشه امی تو خاک این کویرچرا خم شه قامتم، زرد بشه روح و تنم؟که جواب موندنم، اَرّه سر ساق شداگه فردایی باشه من با تو می سازمبرد من وقتیه که به تو می بازم توی این روزای شوم، شده کل آرزومروز آزادی بیاد حبس بشم تو بغلت بین دستات برسم به اوج پروازمبا لبات فاتحه ی هر غمیو می خونم من به آرامش وحشی چشات مدیونمیه پناهنده ی ترسیده ی تنهام اماپشت مرز تن تو تا به ابد می مونم منو از این غم جاودانه آزاد کن
دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید
پیاز داغ کن مرغ رو توش تفت بده حسابی بعد ادویه هاتو بزن بعد یه قاشق رب انار بزن بعد دوباره تفت بده یه استکان یا کمتر آب بریز زیرشو کم کم کن بزار جابیفته بعد بزار آبش جمع بشه با نون میل کنید