2777
2789
عنوان

شام چی دارید خب

| مشاهده متن کامل بحث + 1220 بازدید | 84 پست
مرغ سوخاری بزار😋 من هیچی نمیخورم رژیمم  شوهرمم نون پنیر بخوره قهرم ازش😐

منم توی قهرم یعنی اون بحثو شروع کرد باهام قهر کرد 😔وقتی بحثمون بشه من هیچی از گلوم پایین نمیره الان دوروز هیچی نخوردم دیشب داشتم میمردم از چشم درد و سردرد که دوتا خرما خوردم با دولیوان اب . امروز همینطوری خود بخود میرم توی رژیم با بحثاش🤧

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سوپ 

سرما خوردم بد جوررر🥱😷🤒

تو که باشی پیش من خنده به دردا میزنم حتی اون لحظه که از شکنجه ها جون میکَنم تو دلیلِ سبزِ ریشه امی تو خاک این کویرچرا خم شه قامتم، زرد بشه روح و تنم؟که جواب موندنم، اَرّه سر ساق شداگه فردایی باشه من با تو می سازمبرد من وقتیه که به تو می بازم توی این روزای شوم، شده کل آرزومروز آزادی بیاد حبس بشم تو بغلت بین دستات برسم به اوج پروازمبا لبات فاتحه ی هر غمیو می خونم من به آرامش وحشی چشات مدیونمیه پناهنده ی ترسیده ی تنهام اماپشت مرز تن تو تا به ابد می مونم منو از این غم جاودانه آزاد کن

همبرگر گرفتم با قارچ سرخ میکنم 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
بذارم زیر برنج موقع دم؟ فرقش چیه خوشمزه میشه؟ خشک نمیشه؟ 

نه بزار زیر برنج ته دیگت مرغ بزار یکمی تهدیگش سرخ و برشته میشه اگر بچه هات نمیخورن بپز بزار لابلای برنج

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
ساندویچ مرغ درست کن واسه ما هم احتمالا همینه فعلا ک تخت دراز کشیدم حوصله ندارم.درس هم نخوندم

وای منم داشتم درس میخوندم بچه هام خوابیدن بهترین وقته ولی رفتم تو فکر شام 

ای خدا کاش میشد یکهو برا یکهفته غذا درست کرد😄

امید زندگیم دوقلوهام😍 
مرغ سوخاری بزار😋 من هیچی نمیخورم رژیمم  شوهرمم نون پنیر بخوره قهرم ازش😐

لایک داری قهر های ما هنوز به این مرحله نرسیده نمی دونم چرا وقتی قهریم اغذا های بهتری میپزم اخه بیشتر حرص میخوره 

مرغ شیرازی خوشم اومد چجوریه؟ 

مرغ رو جوجه ای خورد کن 

5 دقیقه آب پز کن تا هورموناش خارج شه 

پیاز داغ کن مرغ رو توش تفت بده حسابی بعد ادویه هاتو بزن بعد یه قاشق رب انار بزن بعد دوباره تفت بده یه استکان یا کمتر آب بریز زیرشو کم کم کن بزار جابیفته بعد بزار آبش جمع بشه با نون میل کنید