2777
2789
عنوان

آموزش تضمینی فارکس و درآمد دلاری

806 بازدید | 18 پست

سلام دوستان وقتتون بخیر باشه مطمئناً الان دیگه همه درجریان بالا رفتن قیمت دلار و متعاقباً بالا رفتن سرسام آور قیمت‌ها هستید 

متاسفانه ما تو کشور درامدمون به ریال هست ولی قیمت‌ها و خریدها براساس دلار دارند تعیین میشن پس ما به ریال پول درمیاریم و به دلار خرج می‌کنیم

این شد که ما تصمیم گرفتیم روی قیمت آموزش‌های فارکس یه آف عالی بزاریم تا بتونیم کمی از فشار اقتصادی رو به نوبه‌ی خودمون از روی دوش مردم برداریم

گروه آموزشی ما علاوه بر آموزش استراتژی برای درآمد از بازار فارکس به شما پلن معاملاتی شخصی سازی شده و منطبق بر توانمندی‌های شما و موقعیت‌ شما ارائه میده و علاوه بر این موارد روانشناس گروه هم کنار شما میمونه و توی بازه ی زمانی یک ماهه استراتژی رفع اشکال به صورت گروهی و تکی هم برگزار میشه

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه‌ام ♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه یه درصد فارکس بلد بودی انقد درآمد داشتی که لازم نمیدیدی بیای نی نی سایت شاگرد جمع کنی 

شمما خودت میتونی تصمیم بگیری که چه کاری به نفع شماست و تصمیم بگیر اکر بخوایم عقلانی به این قضیه نگاه کنیم آموزشگاه های رانندگی تربیت مدرس آریشگری و... هم باید این پاسخ رو بهشون بدید؟ صددرصد نه هدف آموزشگاه ها این نیست

شمما خودت میتونی تصمیم بگیری که چه کاری به نفع شماست و تصمیم بگیر اکر بخوایم عقلانی به این قضیه نگاه ...

عزیزم درآمد فارکس قابل مقایسه با اینا نیست 

و قطعا کسی که راه پول درآوردن از فارکسو میدونه نیازی به هیچ کار دیگه ای نداره 

یکی از دلایل شکست افراد توی فارکس اینه که روی خودشون تسلط کافی ندارن یا اسیر تبلیغات زرد اینستاگرامی میشن باید بگم مه همون‌طور که  هیچ کس با دیدن چند کلیپ پزشکی به یه دکتر تبدیل نمیشه و باید براش سختی کشیدو تجربه کسب کرد به بازار فارکس هم با دیدن چهارتا کلیپ نمیشه وارد شد و اونجوری فقط سرمایه خودتون رو از دست میدید
عزیزم درآمد فارکس قابل مقایسه با اینا نیست  و قطعا کسی که راه پول درآوردن از فارکسو میدونه نیا ...

بببخشید جواب شما رو توی کامنت‌ جدا دادم ولی یادم رفت شما رو ریپلای کنم

عزیزم درآمد فارکس قابل مقایسه با اینا نیست  و قطعا کسی که راه پول درآوردن از فارکسو میدونه نیا ...

متأسفانه حرف شما از همون تبلیغاتی که گفتم نشات میگیره شما دیدی که طرف درهرحالی درحال ترید زدن هست درحالی که هرچیزی جایی داره و محدودیت هایی داره و این چیزی که نشون میدن فقط روی خوش فارکس هست توی بازار شما به راحتی میتونید امتحانش کنید ولی بنظرتون همه‌ اونا جواب میدن؟ نه صددرصد نه و پول ارزش امتحان کردن اونا رو نداره

الان متأسفانه توی اینستاگرام هیچ کس به شما مدیریت درست سرمایه و پلن سازی رو آموزش نمیده همه اینا به تجربه نیاز داره به جرات میتونم بگم که گروه آموزشی ما اولین گروهی هست که علاوه برآموزش مطالب بالا روانشناش رو برای خودشناسی و تسلط روی خودتون دراختیارتون قرار میده تا از ضرر کردن جلوگیری کنه و اینکه باید بگم هزینه پرداختی شما کمتر از هزینه صددلار هست

من اینجام تا به سوالات شما پاسخ بدم

عزیزم منو تو تاپیک مدیریت مخارج تگ کرده بودی.راستش کاراونهاهم توزمینه فارکس بود انگار.واینکه کلاه برداری بود!چندماه سوددادن و بعدش انگارطرف خارجی ولشون کرده.اون آدمی که داخل بودهم الان زندانه!

میشه برای شادی روح پدرم و سلامتی مادرم یه صلوات مهمونم کنی.....ممنون....
عزیزم منو تو تاپیک مدیریت مخارج تگ کرده بودی.راستش کاراونهاهم توزمینه فارکس بود انگار.واینکه کلاه بر ...

من تازه اومدم اون تایپک گلم شاید سوالی ازتون پرسیدم یا لایکت کردم گلم من خودم الان ۷ ساله که فارکس کار می‌کنم و اینکه باید بگم توی ایران بیشتر کسایی که اموزش میدن خودشون سواد کافی ندارن و یه عده اندک هم که کامل بلد هستند خیلی دلسوزانه این کار رو انجام نمیدن من سه سال اول خیلی خیلی ضرر کردم ولی خب خداروشکر اون موقع دلار ارزون بود خیلی خودمو به این در و اون در زدم تا تونستم به درک درستی از فارکس برسم هر روز دلایل ضرر کردن دیگران و دلایل سوددهی افراد رو مطالعه می‌کردم و از یه جایی به بعد با کمک استادم تونستم که سدهای یادگاری رو کنار بزارم و الگوی درست آموزش فارکس رو بسازیم  توی ایران بیشتر استراتژی رو اموزش میدن اونم نه به صورت اصولی که اگر زرنگ باشی و کمی زبان بلد باشی میتونی راحت توی یوتیوب استراتژی‌های مختلف رو پیدا کنی و یادبگیری هیچ وقت نمیان بهت بگن برای موفقیت باید پلن و برنامه ریزی شخصی خودت رو داشته باشی باید به پلنت پایبند باشی و مثل تاپیک مدیریت مخارج درصورتیکه از پلنت پیروی نکردی باید جریمه بشی هیچ وقت نمیان بهت بگن مدیریت سرمایه درست چیه و یا اصلأ آیا شما با توجه به هوش شخصیت و علاقمندی باطنیت میتونی وارد بازار بشی یا نه چون دیدی که حتی اگه کنکور هم حذف بشه همه نمیتونن هر رشته‌ای که دوست داشته باشن رو بخونن و موفق بشن برای همین همون اول کار فقط کافیه یه هزینه کم برای ازمون بدید و آزمون رو دکتر روانشناسی که استادیار دانشگاه باهنر هستند بررسی میکنن و علاوه بر اینکه نتیجه آزمون رو بهتون میدن به شما میگن تو چه حوزه‌ یا حوزه‌هایی توانمندی بیشتری داری و میتونی موفق بشی و اینکه یه رکن اصلی که خیلیا بهش توجه نمیکنن همین روانشناسی و خودشناسیه که ما برای این کار سه جلسه روانشناسی رو رایگان در اختیار دانشجوهای فارکس میزاریم تا حداقل به خودشناسی و کمی کنترل خودشون برسن اگه کسی اینجوری آموزش ببینه اون موقع تازه میتونه بگه توانایی ورود اونم ورود با حجم کم به بازار فارکس رو داره و بازهم نباید طمع کنه که طمع تو هر شرایطی خودش دامی برای شکست هست و باید با کسب تجربه به مرور زمان کم کم حجم سرمایه‌گذاریشون رو بالا ببرند

من توی اون تاپیک فکر کردم کاری غیر از فارکس و ارز دیجیتال هست چون تو این زمینه حتی اساتید بزرگ هم حاضر نمیشن با پول یکی دیگه ترید کنن و ذهنشون رو درگیر مبادا پول رو از دست بدم بکنن و همین دامی برای شکستشون بشه

من تازه اومدم اون تایپک گلم شاید سوالی ازتون پرسیدم یا لایکت کردم گلم من خودم الان ۷ ساله که فارکس ک ...

عزیزم سوتفاهم نشه.جسارت نکردم.اونها کارشون کلاه برداری بود.وخب میگفتن طرف اصلی خارج ازکشورهست.

شماخودتون اموزش میدین تامردم خودشون کارکنن.ولی اونهاپول مردمومیگرفتن تاباهاش کارکنن.

امیدوارم سوتفاهم نشه عزیزم.

میشه برای شادی روح پدرم و سلامتی مادرم یه صلوات مهمونم کنی.....ممنون....
عزیزم سوتفاهم نشه.جسارت نکردم.اونها کارشون کلاه برداری بود.وخب میگفتن طرف اصلی خارج ازکشورهست. شماخ ...

نه گلم چه سوتفاهمی من فقط برای شما کامل توضیح دادم تا متوجه بشی نباید پولت رو به کسایی که میگن باهاش از دیجیتال یا فارکس کار میکنن بسپاری چون ناخودآگاه ذهن اون فرد درگیر میشه و همین خودش باعث میشه ضرر کنه