2777
2789
عنوان

بنظرتون بد باهاش حرف زدم 😬😬

249 بازدید | 15 پست

دیروز کلا هیچ خبری ازش نبود ن پیامی ن زنگی واقعا نگرانش شدم خیلی حالم بد شد فک کردم ی بلایی سرش اومده باخودم کلنجار رفتم تا خوابیدم البته ایتقد استرس داشتم هر ده دیقه ی بار میپریدم از خواب ببینم خبری ازش شد یان تااینکه ساعت2شب با گوشی مادرش پیام داد که مهمونی بودم گوشیمم گم شد منم بیشتر ناراحت شدم الان اسکرین میزارم حرفامو ببنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا فازتون چیه خب همون لحظه زنگش میزدی خیلی بد حرف زدی ها

شب ک هرچیی زنگ زدم جواب نداد فک کنم گوشیشو نبرده بود مهمونی این پیامارو امروز داد باید ی خبری بهم میداد دیشب، واقعا نگرانش بودم 

رل منم سه روز نبود بعدش فهمیدم با یه زن بیوه دوست شده و میره خونش میمونه عین رل توام رفتارمیکرد همش دروغ و تظاهره داره خیانت میکنه صددرصد!!

دربیشترمواقع ارام نیستم،تنهادرابزاراحساساتم مشکل دارم،آنهاباتمام جسارتشان آزارم میدهندبااینکه میدانند درون من بیش ازتمام ادمااستعدادمردن دارد.
شب ک هرچیی زنگ زدم جواب نداد فک کنم گوشیشو نبرده بود مهمونی این پیامارو امروز داد باید ی خبری بهم می ...

کارش اشتبله بوده باید خبر میداده ولی خب توهم نباید ایقد بد حرف میزدی

ن آمارشو از زندایش گرفتم خونه اونا بود

ازکجا معلوم هماهنگ نکرده باشن

دربیشترمواقع ارام نیستم،تنهادرابزاراحساساتم مشکل دارم،آنهاباتمام جسارتشان آزارم میدهندبااینکه میدانند درون من بیش ازتمام ادمااستعدادمردن دارد.