2777
2789
عنوان

عاشق این لباسام+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1246 بازدید | 53 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکس ندارم ،ولی اکثرا شومیز دامن میپوشم تو همین سبکا ولی در حد اینا قشنگ نیست

شبیه لباسهای خانمهای خارجی تو تلویزیون 😍

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐
خوب مثلا مامانم اینا خودم نظر میپرسم میگن خوب نیست منم دو دل میشم

منم مثل تو بودم ولی تمرین کن تا بتونی هم یاد بگیری هم به بچه هات یاد بدی اولویتشون خودشون باشن 

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

تینیجریه قشنگه ولی خب مناسب نوجووناست ولی هر کسی ممکنه دوست داشته باشه بپوشه دوست داری بپوش

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
آره،دقیقا مثلا تو مهمونی من شومیز دامنم بقیه مانتو    

منم تو مهمونی سمت بابام همه چادری و فلان ، من مو باز و تیشرت شلوار 

اینم بگم پدر و مادرمم از همون جو و خانواده اومدن اما من در طول چند سال اینو جا انداختم که من اینم تموم شد رفت 😂

الان یجوری شده خیابون که بدون شال میرم پسر عمم به بابا گفت دختر موهاش بازه بابام گفت اینجوری قشنگ تره که 😂ولی همچنان در حال مبارزه با سایر محدودیت ها هستم متاسفانه 🥲

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

تینیجریه قشنگه ولی خب مناسب نوجووناست ولی هر کسی ممکنه دوست داشته باشه بپوشه دوست داری بپوش

آخه من ۲۴ سالمه میترسم بپوشم خونواده شوهرم مسخره کنن خیلی هم نظرشون واسم مهم نیست ولی دوست ندارم ضایع باشه اونا بخندن

کاربر جدید نیستم فقط با کاربری جدید ‌اومدم
منم تو مهمونی سمت بابام همه چادری و فلان ، من مو باز و تیشرت شلوار  اینم بگم پدر و مادرمم از ه ...

نه عزیز من حجاب دارم ولی درکنارش لباس اینجوری دوست دارم

کاربر جدید نیستم فقط با کاربری جدید ‌اومدم