2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بپرس

عزیزم چه تستی باید بدیم که منییرمشخص شه؟من گوشم مشکلدار هست اتواسکلروز دارم پارسال عمل کرده بودم منظورکاهش شنواییم وسوت گوشم بخاطر این مشکله امسال چندبارسرگیجه گرفتم گوش کیپ شده حتی یکماه یعنی دو روز باز میشد باز کیپ.موقع سرگیجه قبلش گوشم کیپ میشه سوت زیاد دکتربا تست شنوایی گفت منییر نیست میخوام بررسی دقیق برم ببینم مشکلم چیه میگه از سینوزیته گوشامم سالم بدون جرم ومایع گوش

نميدونم چه دكتري رفتي ! اما علائمت شبيه منه 

مشكل من تقريبا از حدود ده سال پيش شروع شد البته دليل اصليش مشخص نيست اما اول گوشم صدايي مثل صداي هواكش گاهي هم صوت ميكشيد كه رفتم دكتر متخصص گوش تست شنوايي انجام دادم و يه تست ديگه اي بود كه درست يادم نيست اسمش چي بود دراز كشيدم دستگاه به سرم و گوشم  وصل شد و به حالت خواب بايد ميرفتم كه اونجا مشخص شد گوش چپم كه وز وز داره ٣٠ درصد شنوايي رو از دست داده و دكتر تشخيص منيير داد من فكر ميكنم مشكل شما هم همينه اما باز ببر دكتر تشخيص قطعي بده

متاسفانه بيماري منيير درمان قطعي نداره فقط بايد مراقب بود و باهاش كنار اومد 

عصبانيت ، استرس ، داد زدن ، كم خوابي ، خوردن غذاهاي با طبع سرد ، فست فود ، غذاهاي شور 

همه اينها براي اين مريضي خوب نيست بايد مراعات كني 

من خودم به بعضي خوراكي ها هم حساسيت پيدا كردم 

مثلا به و كلم كه ميخوردم سرگيجه ميگيرم 

زنجبيل خيلي خوبه هر وقت سرگيجه گرفتي يا گوشت كيپ شد پودر زنجبيل رو تو آب جوش بريز دم بكشه يه كم ولرم شد عسل قاطي كن 

خيلي خيلي موثره 

دكتر مشكل شما رو چي تشخيص داده ؟؟

خداوندا مرا به حال خود رها مكن