2777
2789
عنوان

نوزاد چهار روزه من🥲😍

1327 بازدید | 31 پست

پسرم چهار روزشع زردیش رو ۱۵ بود بستریش کردیم🥲اول دعا کنین تا صبح بیاد پایین ببریمش خونه دوم اینکه برای اولین باره از عصر دوسه بار بعد شیر خوردن بالا اورده دلیلش چیه؟ الان تو دستگاهه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ان شاءالله بزودی خوب بشه براش حمد میخونم 🌺

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

براش ۱۰ تا آیت الکرسی میخونم و حمد و صلوات میفرستم انشالله سالم و سلامت باشه از جمیع بلاها بدور باشه

منم دعا کن نینیم پسر باشه خیلی دلم میخاد

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"

نترس خوب میشه خواهرزاده من ۱۶ و نیم بود زردیش ت خونه دستگاه گرفتیم خوب شد

سردیجات بخور از گرمیجات دوری کن اگ شیر خودتو میخوره

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠
نمبشه تو خونه تو دستگاه گذاشت؟ دستگاهو اجاره کرد؟

چرا میشه ما برای خواهرزاده ام گرفتیم

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠

عزیزم انشالا چیزی نیست

نارس نبوده؟

آخه میگی دستگاهه

داداشم ۷ ماهه دنیا اومد قربونش برم شیر رو اوایل بالا می‌آورد چون ریش کامل شکل نگرفته بود ۲۰ روز تو دستگاه بود....ولی اوکی شد

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

عزیزم ۱۵ چیزی نیست نگران نباش بچه ها زیر دستگا خیلیییییی بیحال میشن تو بیمارستان حواسشون بهش هست تند تند ازش خون میگیرن چک میکنن فقط بیمارستان خوب ببر حواسشون ب پسرمون باشه انشاالله پیر بشه سلامت باشه همیشه♥️♥️♥️

اِنقَده موندم که بیای..این زندگی روح منو بُرد💔