2777
2789
عنوان

نوزاد چهار روزه من🥲😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1328 بازدید | 31 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید شیرت صاف نیست یا چربه البته بالا آوردن طبیعیه نمیفهمه انقد میخوره ک میاره بالا انشاءالله زودی ...

اره ماشالا شیر زیامیخوره شیرمم خیلیه🥲ولی اینجوری هی بالا میاره نگرانشم

مجردم میشه بگی چه حسی بهش داری

تموم زندگیم شده،اگه پنج دیقه ازش دور باشم حس خفگی بهم دس میده،،عصر ک گفتن زردی داره ایقددددد گریه کردم بخاطر اینکه باید بستریش میکردیم گفتم بچم اذیت میشه تو بیمارستان تا یساعت گریه میکردم فقط وقتی نگاه دستگاهه میکردم

خلاصه خیلی حس قشنگیه

اره ماشالا شیر زیامیخوره شیرمم خیلیه🥲ولی اینجوری هی بالا میاره نگرانشم

نه خودت ببین ک چقد میخوره بالا میاره تایم بگیر بعد کمتر بهش بده ولی تعداد دفعات بیشتر کن مثلا اگه توی ۶ ساعت ۳بار زیاد میخوره بالا میاره

تو ۵ بار بهش بده کم کم که بتونه هضم کنه

براش ۱۰ تا آیت الکرسی میخونم و حمد و صلوات میفرستم انشالله سالم و سلامت باشه از جمیع بلاها بدور باشه ...

مریی از لطفت قشنگمم

انشاالله به حق امام رضا نینیت اولن سالم باشه دوم یه پسر خوشکل و باهوش باشه.اما جنسیت برات مهم نباشه مهم سلامتی بچس هرچی باشه تموم زندگی آدم میشه

عزیزم انشالا چیزی نیست نارس نبوده؟ آخه میگی دستگاهه داداشم ۷ ماهه دنیا اومد قربونش برم شیر رو اوا ...

ن عزیزم این دو هفته هم اضافی تو شکم موند به زور اوردنش بیرون😁

تو دستگاهه منظورم همین برای زردیشه

عزیزم ۱۵ چیزی نیست نگران نباش بچه ها زیر دستگا خیلیییییی بیحال میشن تو بیمارستان حواسشون بهش هست تند ...

نه عزیزم بیمارستان خوبه،،خودمم خیلی حواسم بهش هست،،هر یکساعت یبار بیرونش میارم سیر بهش شیر میدم که اب بدنش کم نشه بچم بیحال بشه،خداروشکر از عصر ک داخلشه اصلا بیحال نشده تایم میگیرم دقیق یساعت داخلشه بیرونش میارم ک بچم اذیت نشه 

نه عزیزم بیمارستان خوبه،،خودمم خیلی حواسم بهش هست،،هر یکساعت یبار بیرونش میارم سیر بهش شیر میدم که ا ...

خداروشکر عزیزم خدا حفظش کنه پسر نازتو چه مامان ناز و خوبی😍😍♥️♥️😘😘

اِنقَده موندم که بیای..این زندگی روح منو بُرد💔
نه خودت ببین ک چقد میخوره بالا میاره تایم بگیر بعد کمتر بهش بده ولی تعداد دفعات بیشتر کن مثلا اگه تو ...

والا عزیزم نمیدونم چرا امروز اینجوری شده،الان از عصر یکساعتی یبار بهش شیر دادم فک کن میشه چند بار

البته بخاطر اینکه تو دستگاهه گفت بهش بدم ک بیحال نشه بخاطر همین مجبورم یساعت یبار بهش شیر بدم