2777
2789

اولش بگم که دانش آموز سمپادی بودم و اینطوری نیست کخ از درس بیرار باشم یا توانایی خوندنش نداشته باشم اما خب از طرفی این جو مسخره و افسرده ای که تو ایران حاکمه و قوانینی که روز به روز گند می زنه به همه چی و  بعد تازه منت هم می زارن در جهت کم کردن استرس کنکور بوده . واقعا نگرانم و حتی پشیمون از اینک پشت کنکور موندم . خیلی شرایط بدی . من فقط عاشق مزشکیم و اگ امسال قبول نشم با خودم تصمیم گرفتم بجا رفتن به دانشگاه و خوندن رشته ای که دوست ندارم برم یه دوره مقل تکنسین داروخونه یا دستیاری دندانپزسکی بیینم و درآمد داشته باشم تا راحت تر به بحث مهاجرت فکر کنم بجای بحث کردن با خانوادم که راضی نمیشن من بفرستن یخ کشور دگ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روهدفت تمرکز کن و هررررکاری ازت برمیاد انجام بده  بچسب ب درس برای پزشکی❤️🌹

اگ نشد به نظرت خیلی ضایع دانشگاه نرفتن و کار کردن ؟ آخه چند تا دوستام ابن کار کردن تا شرایطشون جور شه برن 

بنظرم اگر سال اولت واسه کنکور ک تلاشت و بکن،اگر قبول نشدی و پزشکی و خیلی دوس داری یسال دیگه براش تلاش کن و از دست نده فرصتت و مخصوصا وقتیهم هدف داری هم علاقه چون احتمال اینکه حسرت این روز و بخوری خیلیه

اگ نشد به نظرت خیلی ضایع دانشگاه نرفتن و کار کردن ؟ آخه چند تا دوستام ابن کار کردن تا شرایطشون جور ش ...

ضایع که نیست اما باید یه شغل پردرامد پیدا کنی 

بعد شغلت یجوری باشه بعد مهاجرتم بتونی کار کنی 

پزشکی خیییلی شرایط مهاجرتو برات جور میکنه

امسال بچسب ب درس قدرتمند ان شالله بیاری 

بنظرم اگر سال اولت واسه کنکور ک تلاشت و بکن،اگر قبول نشدی و پزشکی و خیلی دوس داری یسال دیگه براش تلا ...

سآل دوممه.  ببین مهم تلاش کردن نیست وقتی زارت میان یه قانونی می زارن که صرفا شرایط سخت تر میشه . ههمون دگ گم آوردیم اصلا کسی هست که دپ نباشه و کاملا عادی به تلاشش ادامه بده ؟ بعدشم من کلا راهم تو مهاجرت می بینم نه اینک صرفا تو ایران بمونم حتی اگ پزشکی بیارم 

بنظرم اگر سال اولت واسه کنکور ک تلاشت و بکن،اگر قبول نشدی و پزشکی و خیلی دوس داری یسال دیگه براش تلا ...

از طرف دیگه نگاه نکن بقیه چیکار کردن،تو باید از دیگران تجربه بگیری ن اینکه مث اونا تصمیم بگیری عزیزم،موفقیت و شادی ن به مهاجرت. ن ب پزشکی و...پس رو مسیر خودت تمرکز کن ایشالله بیای تاپیک بزنی ک پزشک شدم:)

ضایع که نیست اما باید یه شغل پردرامد پیدا کنی  بعد شغلت یجوری باشه بعد مهاجرتم بتونی کار کنی&n ...

نه اتفاقه خیلی فرایند سختی داره مهاجرت با پزشکی و ازمونایب که به یه زبون دگ باید بدی اینک از اول بری اون ور بخونی راحت تری 

حالا بخون با تموم تلاش انشالا قبول میشی ،البته اگه علاقه هم داری چون سخته، قبول نشی هم دنیا به اخر ن ...

بجث سخت بودنش نیسن بحث مصوبه جدیده کخ چون بقیه از دور نگاه می کنن قکر پی کنن خیلی راحت و خوب شده اما نمی دونن کخ خودشون موندن چه غلطی بابد بکنن . به بار میان پی گن قراره معدل تاثیر ندیم حب اون همه وفتی که گذاشتیم سر عربی و ترمیم بقیه دروس چی ‌ . من واقعا ناراحتم چون خسته شدم از این تصمیمات یهویی دگ واقعا کم آوردم 

بجث سخت بودنش نیسن بحث مصوبه جدیده کخ چون بقیه از دور نگاه می کنن قکر پی کنن خیلی راحت و خوب شده اما ...

اره خب ولی همه این‌ نگرانی ها و مشکلات برای خیلی از کسایی که کنکور بعدی قرارع رتبه بشن هم هست ولی باز با تمام تلاش ادامه میدن و این مشکلات فقط برای تو نیست 

عزیزم تلاشتون کن. انشالله که هدفت میرسی. 

بعدم بدون  اگرم نشد هزار راه واسه خوشبخت بودن هست. با استعداد شما هزار کار و آمدزا میشه کرد

ما که عمری ازمون‌ گذشت دیدیم خیلی‌ها بدون کنکور و دانشگاه زندگی قشنگی ساختن

آینده شما گذشته ماست 

کمی باور کنید جوونا

همه خوشبختی کنکور و پزشکی نیست

تنها راه درآمد هم نیست

فرد زرنگ بیشتر از پزشک میتونه کاسب بشه ‌شیوه های کسب رو باید اجرا کنه

عزیزم بیشتر رو سلامت و آرامشت کار کن

من شخصی از نزدیک. میشناسم که پزشکی دولتی قبول شد  مطبم زد ولی به خاطر مشکلات روحی نتونست طبابت رو ادامه بده الان مجرد کنار مادرش روزا رو مبگذرونه

پس فکر سلامت جسمت وروحت باش درس بخون ولی با آرامش نه با حرص و زجر دادن خودت و اطرافیان. 

مادرانه خواهرانه واست نوشتم 💓🌹