2777
2789

سلام میخوام بدونم واسه افتتاح کافی‌شاپ چقد سرمایه میخواد درآمدش در ماه چقده بیشتر نظرمون رو تیکه وره(بیرون بر) منطقه مهمه رو درآمد رهن چند ساله میکنن مغازه رو  لطفا هر تجربه ای دارین بگین بی گدار به آب نزنیم 

دوست شوهرم کافه داره منطقه مهمه هزینه هم بستگی داره از صفر تجهیز کنی یا کافه اجاره کنی که تجهیز شده باشه. درآمدش خوبه. حداقل ماهی ۱۵۰ دارن توی تهران حالا چقدر هزینه چقدر سود بهمون نگفت.ولی تعطیلات کرونا داشتن نابود میشدن که یواشکی کافه رو باز کردن و پشت درهای بسته مشتری میومد و می‌رفت تو.

راستی همون اول حتما حداقل پنج ساله قرارداد ببندید چون تا معروف بشی صاحب ملک میندازه بیرون خودش میشینه جات

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
دوست شوهرم کافه داره منطقه مهمه هزینه هم بستگی داره از صفر تجهیز کنی یا کافه اجاره کنی که تجهیز شده ...

مرسی که جواب دادین متراژ کافه چقدره که در ماه صدوپنجاه درآمد داره ؟؟؟ منظور کافه خیلی منوی کاملی داره یعنی صبحانه هم میدن ؟؟؟ ما مشهد میخوایم کافی شاپ بزنیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی که جواب دادین متراژ کافه چقدره که در ماه صدوپنجاه درآمد داره ؟؟؟ منظور کافه خیلی منوی کاملی دار ...

دو طبقه هست ساختمان و حیاط داره . زیر زمین هم داره که گل فروشی و قنادی توی کافه داره و بیرون بر هم هست. طبقه هم کف و حیاط کافه ای طبقه بالاش هم یه سینما کلاسیک دارن برای بچه های هنری رزرو میکنن فیلمای قدیمی و کلاسیک پخش میکنن با اپارت و سرویس پذیرایی ویژه داره. عزیزم کیفیت غذا و قهوه و نوشیدنی که سرو میشه خیلی مهمه .من خودم قهوه بخورم خوب نباشه دیگه نمیرم اون کافه.پاستا هم پر طرفداره.بعضی کافه ها پیتزا و برگر هم دارن ولی کافه دوست ما فقط قهوه نوشیدنی سرد و دمنوش کیک پاستا و سیب زمینی داره .قیمت هارو هر شش ماه به روز میکنن.بیشترین حقوق رو توی کافه آشپز باریستا اون کسی که نوشیدنی و غذا درست می‌کنه میگیره. نیروهای خدماتی و کارگر رو از دانشجوهای شهرستانی میگیرن با کمترین حقوق.کارای بار بری نظافت هم دو تا پسر افغانستانی دارن. 

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹