2777
2789
عنوان

دلم گرفته گفتم شاید اینجا راهی باشه ک بتونم ناشناس درد و دل کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1013 بازدید | 66 پست
من خیلی مقاومم ولی اون از لج گوشیو قطع کرد.من همیشه بهش هم گفتم چیزی ک عوض داره گله ندار

گوشی قطع بکنه زیاد مهم نیست

اینکه همه چیز رو گردن خانواده تو می‌ندازه و توقع داره خیلی حرفه 

در آینده میشه حرف حرف اون 

عقد .

از هرچی کارمنده متنفرم ووای خدا شوهرمن چقد اذیتم میکرد میرفت چیزای گرون بر میداش منم پول نداشتم اینقد بد بود

همیشه خدا بوده ک هوامو داشته تو سخت ترین لحظه زندگیم دستمو گرفته و بلندم کرده تا نفس میکشم شکرش را بجا میاورم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی‌دونم چرا فکر میکنیم هر آقایی ک اومد خواستگاری جواب مثبت دادیم دیگه حتی اگه آدم کش هم بود باید بسازیم و باهاش بریم زیر یه سقف و خودمونو بدبخت کنیم و با طلاق بیایم بیرون.... بابا طرف وااااضح داره سیگنال میده من بدردت نمیخورم هی چشم ببندی رو عیباش بعد ی مدت زندگی باید پله های دادگاه و بالا پایین بری این چ تفکر غلطیه راجب ازدواج....بهر قیمتی میخوایم فقط ازدواج کنیم... طرف تو این مدت کم اینطور داغونت کرده تو زندگی چ میکنه دیگه....زندگی ی روز دو روز که نیس انتخاب اشتباه سالهای سال گریبانتو میگیره انقد بنده ی ازدواج نباشید وجدانا 

همینه؟ اعتبار من همینقدره؟ شماها آخه؟

سفت و محکم میگی بابام هیچ وظیفه ای نداره،،هرچی برام میگیره لطف میکنه و داره سر تو منت میزاره،،بیشترشو میخوای خودت بگیر،از حالا به بعدم یکبار دیگه درباره ی جهیزیه من نظر دادی،گفتی چیزیش کمه،و فلان ،میام همشو جمع میکنم میرم ،تو رو به خیر،ما رو به سلامت

بگو وقتی‌خونه نداری منم جهاز کامل نمیارم. اصل کاری خونس

همش خانواده خودشو میزنه تو سرم میگه خواهرم بهترین چیزا رو برد منم میگم اون خونه داشت . اون لباس عروسشو براش خریدن اون ماشین و سفر های خفنی داره . هر وقت اونجوری بودی از منم بخواه

یکم عقل داشته باش دختر؟

پنکه چیته دیگه؟😠

توام شدی عین خواهرشوهر من

شوهرش خونه ساخته برا خودش اومد خانوادشو مجبور کرد باید لوستر گرون برام بخرین شوهرمم اومد از باباش دفاع کنه خواهرش همچین عین سگ ساق پای شوهرمو گاز گرفته بود بخدا کبود کبود شده بود تا چند روز بهم نشون نمیداد

بخاطر پسر مردم تو روی خانوادت واینستا

بابات هرچی که واسه زندگی لازمه رو برات تهیه کرده صددرصد پس بخاطر بی عرضگی نامزدتون پدرتونو تو فشار نذارین

کلی گلسر خوشگل و خوشرنگ با هر سلیقه ای که هستین😍

الهی بگردم عزیزم 

تامین وسایل خونه و زندگی وظیفه ی همسرته باید بهش يادآوري کنی و بگی هرچیزی که میاری از سر لطفته 

جهیزیه وظیفه دختر نیست

گرچه خوبه دوطرف درک متقابل داشته باشن و شمام آسون تر بگیری ولی ایشونم مثل اینکه حواسش نیست این کارا وظیفه خودشه 

یه چیزایی رو خود دخترا میپذیرن ، بعدا بهشون ظلم میشه

لطف مکرر وظیفه ی مقرر میشه

دوست منم سر جهازش همسرش میگشت گرونترین اجاق گاز پیدا میکرد میگفت اینو باید بخرید . اما یخچال ک پای خودش بود ی یخچال باریک ارزون خرید . نمیدونم چرا بعضیا مشکل روانی دارن به دختر میرسه باید گرونترین و کاملترین وسیله رو بخره لامصبا میخواین زندگی کنین یا جنگ 

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘
اهوم فکر قشنگیه . 

در هر حال اگر اینقدر برات سخته باید بدونی که الان باید بین بد و بدتر یکی رو انتخاب کنی جدا شدن از این ادم شاید سخت باشه بران از نظر شرایط فرهنگی و حانوادگی شمت اما زندگی کردن باهاش از بین بردن خودته شاید اگر سربسته توضیح بدی که چرا به جدایی به عنوان یه گزینه فکر نمیکنی بتونیم فکرامونو رو هم بزاریم و به یه راه حلی برسیم 

نمیذونم به کدوم فازش باشم . ی بار میگه اشکال ندارع چیزی نخریدی ولی اکه پول دستم اومد بعدا میگیرم. ی ...

بهمش بزن تعادل نداره اصلا نمیشه روش حساب کرد ضمنا پسری ک از الان پول کمتو بزنه تو سرت مفتتتتتتتتت نمیارزه

همینه؟ اعتبار من همینقدره؟ شماها آخه؟