اول از همه عرض ادب به شما و همسرتون🙏🏻🙏🏻
ببینین آدم اول باید به بلوغ عاطفی و بلوغ رابطه برسه بعد ازدواج کنه، همسرتون باید بدونن در قبال شما مسئولن و اولویت اول زندگی آدم همسرشه گرچه باید کاملا به پدرمادر احترام گذاشت ولی باید حواسشون باشه که ایشون مسئولیتشون اینه که زندگی خودشونو بسازن
من کاملا درک میکنم چی میگن و چه حسی هستن، چون مامان جون خودم(مامانِ مامانم😅) کافیه داییم بیاد مهمونی، بعد از اینکه دایی میره ایشون شروع میکنن به گریه
یا مثلا ما یکسال یه شهر دیگه بودیم، هر روز زنگ میزدن گریه و... که چرا مامانتو از پیش من بردی و...
گرچه خودشونم میدونن که کارشون اشتباهه ولی خب یه وقتایی باید نشست حرف زد توضیح داد تا منطقی تر برخورد کنن و کنار بیان با موضوع(که اتفاقا خیلی خیلی بهتر شدن و دیگه اوکین با این مسائل و این جور قضایا و خیلی وقته که دیگه پیش نیومده چون ایشون متوجه شدن که بچه ها هم حق زندگی کردن دارن)، اینم در حالیه که همسر شما خودشون قبول کنن که باید جدا و مستقل زندگی کنند هرچند وقت یه بار یه سری بزنن اونم کوتاه، ولی در درجه اول وقتی ایشون نخواد بپذیره نمیتونه پدرمادرشم مجاب کنه
ولی مطمئن باشین از وقتی که بپذیرن و اینجوری به پدر مادر نچسبن، اونا هم کم کم بعد از یه مدتی کنار میان و اتفاقا از مستقل شدن و زندگی بهتر فرزندشون لذت میبرن اصلا نگران این موضوع نباشین🙏🏻👌🏻
یه چیزایی خیلی واضحه سعی کنین تو زندگی چالش برانگیزش نکنین🙏🏻سعی کنین راه درست و منطقی و عاقلانه رو انتخاب کنین و خودتون و همسرتون رو اذیت نکنین، دیگه شما باید یه زندگی رو مدیریت کنین نمیشه با منطق بچه ۲ ساله برخورد کرد که،یکم لطفا پخته تر باشین و بدونین که وقتی ازدواج کردین اولویت اول زندگی آدم حمایت و خوشبخت کردن همسرشه، از صمیم قلبم امیدوارم که همیشه موفق باشین و عاشقانه در کنار همدیگه زندگی کنین🙏🏻🙏🏻🙏🏻🌹🌹