2777
2789
عنوان

نظرتون راجب مردی که میگه من وابسته ی خانوادمم...

| مشاهده متن کامل بحث + 966 بازدید | 74 پست

نظری ندارم اگر خانواده طرف خوب باشن و بدرد من هم بخورن میمونم اگ نه دخالت کنن یا اذیت بشم میرم

بسم الله. دانشجوی پزشکی 💟 متعهد به کارم و مردمم 🤞🏻 من برای داشته هام جنگیدم و تلاش کردم خدایا هدیه هاتو از من نگیر♥️

دوسال عقد زهرمارم شد کاش زودتر میرفتم مشاور تو برو نذار اذیت  شی

مشاور کن اصلا پروسه ی اسونی نیست بندناف روانی رو بریدن ولی من با صبر فراااااااااواااااان تلاش کردم و شد خداروشکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه رو داره میخونه واعصابش خرد شد😂😂😂

اگه پدر مادرش اذیتی ندارن و شوهرت بچه نه نه نیست بمونید شاید واقعا داغون بشن گناه دارن ولی اگه اهل دخالت و دردسر درست کردن هستن به نفع خود شوهرت هست پاشین از اونجا

شوهرت که وابسته خانواده شه چرا ازدواج کرده دعا کن به خاطر خانواده اش ولت نکنه

(اونجایی که دلت شکسته💔💔💔ولی با بغض و لبخند میگی اشکال نداره😐همونجا غمگین ترین جای مهربون بودنه😔😔😔)

بنظرم مردی که انقد بچه است بیجا می‌کنه ازدواج می‌کنه 

اولین قدم برای ازدواج بریدن بند عاطفی با خانواده است 

دیگه وقتی خانواده جدید تشکیل میدی اولویت باید اون باشه 

فکر کردم هنوز ازدواج نکردی اومدم بگم خواهشاً ازش دوری کن اون مردایی که پز میدن بچه ننه نیستن ، وابسته از اب درمیان وای به حال این یکی که خودش میگه وابسته ام 😐

البته دوسال پیش هم داداشش تو سن جوونی فوت کرده و خیلی روی زندگی شون تاثیر گذاشت

خدارحمتش کنه🖤،خب اینم تاثیر داره رو تصمیم شوهرت ک نمیتونه دور بشه از خانوادش واقعا سخته 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲