2777
2789
عنوان

نظرتون راجب مردی که میگه من وابسته ی خانوادمم...

| مشاهده متن کامل بحث + 966 بازدید | 74 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۵ سال کنار اونا زندگی کردم و حاصلش شد اینکه بهترین رورای عمرمون با دعوا گذشت 

مردی که بخواد روبه روی زنش وایسه و ارامش زن و بچشو فدای این بهونه ها کنه اول و اخرش ضررش و اعصاب خوردیش و سردیش دامن خودشو میگیره 

سلام 

من از زندگی خودم میگم. شاید تجربه ام به کارتون بیاد

من به دلایلی که مربوط به شغل همسرمه مجبورم کنار برادر شوهرم زندگی کنم. شاید به نظر خیلی ساده بیاد اما واقعیت ماجرا خیلی سخته، سخت تر از چیزی که فک کنین

مثلا من دوس دارم با بچه هام و همسرم توی حیاط راه برم و وقت بگذرونم اما نمیشه. چرا چون اگر اونا هم باشن باید وایسم به احوالپرسی و یهو دیدی وقتی که میخاس برای خانواده بزاریم شد دسته جمعی، چون اونا همراه میشن

و شاید باورتون نشه اما خیلییییی از بی احترامی ها و قطع رابطه ها بین ما اتفاق افتاده فقط و فقط به این دلیل که کنار هم هستیم. 

آقای محترم این خانم و در وهله اول این انسانی که باشما زندگی میکنه حق انتخاب و زندگی داره برده ی شمانیستش که ‌شما میتونی بارعایت حقوق همسرت به خانوادت هم محبت کنی منافاتی نداره

خدایا میشه بغلمو بادستات پرکنی 
سلام  من از زندگی خودم میگم. شاید تجربه ام به کارتون بیاد من به دلایلی که مربوط به شغل همسرمه ...

کاملا موافقم خصوصا خودم خیلی دلم میخواد مستقل باشم باور کن بغض کردم اون که ول کرد رفت دیگه نخوند

من خودم حاضر نیستم حتی با خانوادمم که میمیرم براشون،تو یه ساختمون باشم!

دیگه خانواده همسرم جای خود دارن...نمیگم بدن،اتفاقا خیلیم خوبن،اما کلا زندگی با خانواده ها تو یه ساختمون هیچ حسنی که نداره هیچ! هزار جور مصیبت و داستان و از بین رفتن حرمت ها هم به دنبالشه...

پس برادر من نه با خانواده خودت تو یه ساختمون بمون،نه برو تو ساختمون خانواده خانومت!

مگه قراره هیچ وقت همو نبینن که داغون میشن😐وقتی بچه ها به سن بزرگسالی میرسن بالاخره باید یه روزی این بند ناف عاطفی رو از خانوادش بکنه..هرچه دیرتر بشه این سخت تر میشه..ازدواج یعنی تشکیل خانواده و استقلال همون طورکه شما بعد ازدواج تونستی به عنوان خانم که وابستکی به خانواده از پسر بیشتره از خانوادتون جدا بشین پس ایشون هم باید بتونن

نی نی سایت❌️.پیک می سایت✅️

یعنی کلا نا امید شدم‌نه دیگه کامنتی خوند چهارتا حرفم بارم کرد 

کاش کامنتهای تند و خشن اول رو نشونش نمیدادی اقایون غرور دارن و خیلی بهشون برمیخوره اگه بگی وابسته به مامانی و از این حرفها 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲 
همه رو داره میخونه واعصابش خرد شد😂😂😂

اسی به شوهرت بگو خواهشمندم بهمون فحش نده🤣🤣🤣

(اونجایی که دلت شکسته💔💔💔ولی با بغض و لبخند میگی اشکال نداره😐همونجا غمگین ترین جای مهربون بودنه😔😔😔)