2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر دکترت چیزی نگفته مشکلی نیست دعا کن منم مامان بشم خدا نینی تو حفظ بکنه😍

دکتر نرفتم هنوز برا چهار شنبه نوبت دارم

الهی ب حق همین ماه عزیز مامان بشی و خدا بهت ی نی نی سالم و صالح بده عزیزم

دکتر نرفتم هنوز برا چهار شنبه نوبت دارم الهی ب حق همین ماه عزیز مامان بشی و خدا بهت ی نی نی سالم و ...

قوربون دل پاکت انشاالله به سلامتی فارغ بشی مامان نینی جان❤❤❤❤❤❤❤❤❤

خدایا شکرت 😇
واقعاا چون زنگ زدم چهل سی گفتن باید تا180 باشه اخرش 240 دخترمم برا چهارشنبه بهم وقت داده، استرس دا ...

من معتقدم فقط باید به خدا توکل کرد بچه رو خدا داده خودشم میدونه چه شرایطی براش مهیا کنه خواهر منم باردار بود همش گیر عدد و رقم سونو و این داستانا بود حتی بهش گفته بودن بچه ات عقب ماندگی ذهنی داره و باید سقط کنی ما اجازه ندادیم و بهش دلگرمی دادیم که این کارو نکنه ده روز قبل بچه اش به دنیا اومد ماشالله مثل یه دسته دگل بود مابع کیسه آبشم زیاد بود چون بچه اش تپل بود، اصلا نگران نباش