2777
2789
عنوان

مدیریت خونه برای مادران شاغل

| مشاهده متن کامل بحث + 6151 بازدید | 195 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من نی نی ندارم ولی دارم نی نی دار میشم انشالله. فعلا که سختم نیست بخصوص که روزا بلند شدن . من مهم ترین چیز برام آشپزیه. هم ناهار هم شام. اینکه سرسری نگذرونم. حتی رو سبزی و سالاد و اینام حساسم. یه روز در میون کیک میپزم برا میان وعده های سر کار خودم و شوهرم. میخوام بچمم بزرگ شد آَشغال خور بار نیاد. چیز سالم و خوب بخوره. خونه ام هم همیشه تمیزه . چون عصرا تمیز میکنم شبا هم تا جایی که خسته نباشم تمیزش میکنم بعد میخوابم. دیگه اینکه رو بهداشت و تمیزی خودم حساسم همیشه اصلاح شده و حموم رفته و شیکان پیکان باشم. تا الان که خوب بوده ولی بازم میخوام بهتر از این باشم. هر روزم پیاده روی میرم . قبلنا سه روز در هفته باشگاه بود که الان دیگه نمیشه. امیدوارم بچه هم که اومد از این کارا عقب نمونم
ساعت کاری خود من 8 تا 14 هست از 6/5 صبح بیدارم جمع و جور و اماده کردن نهار و غذای فسقلی ! و آماده کردن دخترم برای رفتن به مهد کودک شیردوشیدن برای پسرم و ازین دست کارا ، برنامه ی صبح منه ک وقتمو خیلی میگیره و هر چی هم میخوام شب قبل یه سری شونو انجام بدم ک صبح وقتمو نگیره و زودتر ب محل کارم برم نمیشه ! امان از تنبلی !!! عصرا هم خسته و کسلم ، خونه کلی بهم میریزه و من حال و توانشو ندارم بهش برسم همسری هم خونه هستا ولی نمی دونم چرا پانمیشم به خونه برسم بیرون رفتن رو دوست دارم ک همینم خودش عاملیه برای بی نظم موندن خونه خلاصه ک به داشتن یه نظم مداوم عادت ندارم و نمی دونم چطور میشه یه عادت رو تغییر داد !!!! برای اینکه خیلی از ماها میخواهیم عادات بد و ناپسندمونو عوض کنیم ولی موفق نمیشیم چون بنظرم "بلد نیستیم " حالا هر کی نظری داره بده
آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی
مامان محمدعزیز همراه خوبم تو از عادات خوب و ناخوب خودت بگو از بچه داری " از ترفند هایی بگو که میزنی تا کارات راحت تر بگذره و بتونی برای بقیه امور وقت بزاری " از تغییر عادات و اخلاقت بگو اگه موفق بودی از خوبی های خودت بگو خانومی
آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی