2777
2789

پسر من ۸ساله اس ترم ۱. پیشنهادم اینه کارتون و فیلم زبان اصلی زیاد ببینه

زنی را میشناسم من،که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن،درون اشپزخانه،سرود عشق میخواند…نگاهش ساده و تنهاست،صدایش خسته و محزون،امیدش در ته فرداست………زنی هم زیر لب گوید گریزانم از این خانه،ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد،زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند………زنی را میشناسم من که میمیرد ز یک تحقیر ،ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر……زنی با فقر می سازد،زنی با اشک میخوابد،زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند…زنی واریس پایش را زنی درد نهانش را، ز مردم میکند مخفی ،که یکباره نگویندش چه بدبختی،چه بدبختی……زنی را میشناسم من که شعرش بوی غم دارد،ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد…                                تقدیم به بانوان سرزمینم که هرکدام در پس لبخندشان،غمی پنهان دارند…به امید روزی که تمام زنان و دختران این مرز و بوم شاد و آزاد باشند😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زوری میره یا علاقه داره؟

من مدرس خصوصی زبانم

تیکربارداری نیست عروسیمه🥺💍❤                   امضای قبلی دعای شما عزیزان رو برای جورشدن وام ازدواجم و جهیزیه ام بود خداراشکر ۲تاش زود حل شد مرسی خواهرای من ک برام دعا کردین🤍💋 ازتون میخوام اگه میشه بازم درحقم خواهری کنید و دعا کنید همه صاحب خونه‌شن خییلی سخت همش اسباب کشی...حتی‌ماشینم هنوز نداریم میشه ی صلوات بفرستی برام حاجت روا بشم؟! مرسی عشقم🧸❤
پسر من ۸ساله اس ترم ۱. پیشنهادم اینه کارتون و فیلم زبان اصلی زیاد ببینه

والابراش حتی کلاسهای آنلاین هم گرفتم دانلودکردم زدم روفلش همون درسی که معلم میده روتوخونه چندباربراش تکرارمیکنم هی میگه بلدم وقتی امتحان میده نمرش خوب نمیشع

دختر منم ۱۰ سالشه ترم ۵ ولی آنلاینه

من ترم های قبل حصوری بوداین ترم انلاین اومدم اون مطالبی که معلم سرکلاس میگه روهم توخونه زدم روفلش چندبارتکرارشون کردم ولی این ترم افتاد

خودش میگه دوست دارم ولی خوموقع امتحان اصلانمره اش خوب نیس

ب گفتن که نیست گلم

یا سرکلاس حواسش جمع نیست و خوب گوش نمیکنه...اگه علاقه داشته باشه از یک کلمه غافل نمیشه...

حتما موردعلاقه اش نیست...اجبارش نکنید

تیکربارداری نیست عروسیمه🥺💍❤                   امضای قبلی دعای شما عزیزان رو برای جورشدن وام ازدواجم و جهیزیه ام بود خداراشکر ۲تاش زود حل شد مرسی خواهرای من ک برام دعا کردین🤍💋 ازتون میخوام اگه میشه بازم درحقم خواهری کنید و دعا کنید همه صاحب خونه‌شن خییلی سخت همش اسباب کشی...حتی‌ماشینم هنوز نداریم میشه ی صلوات بفرستی برام حاجت روا بشم؟! مرسی عشقم🧸❤
بنطرتون ترم۱۰نمره اش شد۶۸خیلی صعیف میدونم دوباره بایدترم وتکرارکنه میخام بدونم چق اوصاعش خرابه

میگم عزیزم باید ار خودش بپرسی چرا بلد نیستی چرا یاد نگرفتی...مثلا مثال های مختلف براش بزنی 

اگه خودت بلدی سعی کنید حرفهایی که بلدین باهم انگلیسی صحبت کنید...بهش بگید هرچی نفهمید بهتون بگه

میگم عزیزم باید ار خودش بپرسی چرا بلد نیستی چرا یاد نگرفتی...مثلا مثال های مختلف براش بزنی  اگ ...

خودم که اصلابلدنیستم بهش میگم چرایادنگرفتی میگه نمیدونم میگم میخای ثبت نامت نکنم دیگه گریه میکنه میگه نه

خودم که اصلابلدنیستم بهش میگم چرایادنگرفتی میگه نمیدونم میگم میخای ثبت نامت نکنم دیگه گریه میکنه میگ ...

اخی

اما چ عجیب😶