2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم پدرم من سیگاری نیست مدتی هست که مقداری تنگی نفس پیدا کرده وسرفه ها گاهی میزنه رفتیم اسکن ...

ان شاالله که نباشه دکتر چیزی نگفته باشه احتمالا چیز خاصی نیس

اما پدر من سیگاری هم نبود نمیدونم چرا گرفتار این درد شد 

حالش خوب نیس پت اسکنش خوب نیس طاقت دیدن درد کشیدنشو نداریم کاش بمیرم 😭😭😭😭😔 یه ساله التماس خدا میکنیم معجزه کنه معجزه ک نکرد هیچ بیماری پیشرفت کرده دنیا آواره رو سرم 

انشالله شفا پیدا کنن عزیزم زندگی خیلی سخت شده 😞پدرشما هم نودل داشتند یا چیزی دیگه ای بود؟آخه گفتید با اون قرص برطرف شده وجهش ژن بوده دلیلش...پت اسکن شون چه مشکلی نشون داده؟

عاشقتم خدا
انشالله شفا پیدا کنن عزیزم زندگی خیلی سخت شده 😞پدرشما هم نودل داشتند یا چیزی دیگه ای بود؟آخه گفتید ...

توده بود اره باقرص توده برطرف شده بود ولی سلولای سرطانی نه همونا زدن به جای دیگه😔 دعاکنید براش 

توده بود اره باقرص توده برطرف شده بود ولی سلولای سرطانی نه همونا زدن به جای دیگه😔 دعاکنید براش  ...

خدا خودش رحم کنه وشفا بده انشاللا...درمان مکمل مثل پرتو وشیمی معمولا برای از بین بردن سلول‌های سرطانی استفاده میشه ..احتمالا شما انجام ندادید درسته؟

عاشقتم خدا
خدا خودش رحم کنه وشفا بده انشاللا...درمان مکمل مثل پرتو وشیمی معمولا برای از بین بردن سلول‌های سرطان ...

نه انجام ندادیم 

حالا الان یه چیزی تو نت خوندم امیدوارم درست باشه میکروب معده باعث التهاب غددلنفاوی شکم میشه هفته پیش سر همین غذانخوردن و احساس سیری و بالاآوردن رفتیم دکتر گوارش آندوسکوپی کرد میکروب معده تشخیص داد حالا میگم شاید یه درصد به اون ربط داشته باشه ان شاالله

سلام خداروشکر بهتره  اولین جلسه شیمی درمانیش انجام شده قرصای میکروب معدشم استفاده میکنه یکم بی ...

سلام عزیزم انشالله خدا پدرتون را شفا بدند 

بیماری پدرتون ژنتیک بوده؟ اخه تو تاپیک اولتون گفتید ژنتیکش مثبت شده

سلام عزیزم انشالله خدا پدرتون را شفا بدند  بیماری پدرتون ژنتیک بوده؟ اخه تو تاپیک اولتون گفتید ...

سلام ممنون عزیزم

اره یه ازمایش ژنتیک برا این نوع بیماری میگیرن البته اگه سیگاری نباشه

که برای پدرم مثبت بود جهش ژنی باعث این بیماری شده

سلام ممنون عزیزم اره یه ازمایش ژنتیک برا این نوع بیماری میگیرن البته اگه سیگاری نباشه که برای پدرم ...

انشالله پدرتون زودتر شفا پیدا کنند مادر منم سرطان معده داشتند و به شیمی درمانی جواب ندادند متاسفانه ایشونم بیماریشون ژنتیک بود اما نگفتند درمانشون متفاوته و متاسفانه بعد پنج ماه فوت کردند 

عزیزم مگه نگفتند ژنتیک هست و نیاز به شیمی درمانی نیست پس چرا الان شیمی درمانی میکنید؟ 

انشالله پدرتون زودتر شفا پیدا کنند مادر منم سرطان معده داشتند و به شیمی درمانی جواب ندادند متاسفانه ...

روحشون شاد عزیزم

چون قرصی که میخورد خیلی خیلی گرونه نشدتهیه کنیم

انشالله پدرتون زودتر شفا پیدا کنند مادر منم سرطان معده داشتند و به شیمی درمانی جواب ندادند متاسفانه ...

خدا رحمت کنه مادرتون...کنسر معده ی مادرتون به جایی هم متاستاز داده بود؟چه درمان‌هایی براشون کردند؟پدر منم کنسرمعده داره دو ماهه که متوجه شدیم ولی دکتر حرفی از ازمایش ژنتیک اصلا نزده؟این چه جوریاست؟ممکنه توضيح بدید؟

عاشقتم خدا